BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,32

Hayırlı Bayramlar Mutlu Günler Türkiye

Ülkemizde yine bir bayram sevinci Edirne’den Van’a, yavru vatan Kıbrıs’a kadar dört bir yanı sardı.

Ülkemizde yine bir bayram sevinci Edirne’den Van’a, yavru vatan Kıbrıs’a kadar dört bir yanı sardı. Aynı zamanda da dünyanın dört bir yanında gurbette olan dostlarımızda bayram tadında saygı sevgi geçmişten geleceğe olan değerlerimizle bir bütün olacaktır eminim bu bayramda…

    

Genç ve dinamik bir bakan, görev tanımlaması Gençlik ve Spor Bakanı ama o kalbindeki en derin saygısı ve sevgisi ile 7 den 70’e herkesin bakanı. O yaşlıların yanında ellerini öperek gözleri dolu dolu anlamlı bakışlarda çocukların Suat amcası olarak en sevdiği yerde kalplerinde.  Ülkemizin yetiştirdiği genç ve değerli bir isim Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın anlamlı bayram kutlamasıyla başlamak istedim. Bu vesile ile ülkemizin en hassas duygularla birlik beraberlik, saygı, sevgi, örf ve ananelerle birbirine bağlandığı bu günlerde hepimizin bayramı hayır ve mutluluk dolsun.

    

Bu bayram tatilinde ülkemizin dört bir yanında otellerimizde % 100 doluluk oranları ve tatilcilerin bayram tatili vesilesi ile gezip görüp, dinlenip ülkemizin güzelliklerini keşfederek bayram tadında bir tatil geçirmeleri umudumla bu bayram tatilinde görevlerinin başında olan öncelikle turizm şoförlerinin dikkatli, sağ ve salim bir şekilde tatilcilere seyahat ettirmelerini önemle hatırlatır ve bu bayramın ülkemiz turizmi için de hayırlı olmasını canı gönülden temenni ederim.

    

Çocuk esirgeme kurumlarındaki pırıl pırıl çocuklarımızın, huzur evlerindeki yaşlılarımızın bayramını en derin duygularımla yürekten kutlarken, hastanelerdeki hastalarımıza da acil şifalar dilerim.

Sağlıcakla bayram tadında kalın.