BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Hayatınızın ustası olmak ister misiniz?

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları, ikinci kitabında da okuru, kendine has özellikleri, gücü, yetenekleri ile kendini gerçekleştirmeye, kendi zamanının efendisi olmaya yönlendiriyor.

Abone ol

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları’nın “Kendini Gerçekleştir” isimli ikinci kitabı, Nisan ayında okuyucuyla buluştu.  Kitap, kişisel gelişim alanında eğitici, aydınlatıcı ve yeni perspektif kazandırıcı tarzıyla dikkat çekiyor.

Cinius Yayınları’ndan çıkan kitap, Kişisel Gelişim, Sağlık, Maneviyat ve Hayata Dair olmak üzere dört bölümden oluşuyor.

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları, ikinci kitabında da okuru, kendine has özellikleri, gücü, yetenekleri ile kendini gerçekleştirmeye, kendi zamanının efendisi olmaya yönlendiriyor.  “Kendini hayat yolunda güçlü gerçekleştiren, zamanın efendisi olan planlı olur, metodik çalışır, araştırır, öğrenir, azimle gerçekleştirebileceği uygun hedefler kor. Zamanının efendisi olan zamanını parçalara bölerek akıllı bir şekilde yönetir” diyen Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları, kitapta özlemini çektiğiniz hayatın mimarı olmayı öğretirken, hayatınızın ustası olarak kendi hedef ve beklentilerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair önemli ipuçları veriyor.

Kitapta tasvir edilen “Zamanının Efendisi”, bulunduğu yerde, konumda, kendi varlığını hissettiren, ortama, olaylara, insanlara etki eden, içi ve dışı uyumlu, dengeli ve tutarlı insandır. Kendini kendi gücüyle bütün olarak gerçekleştiren bu kişi dik, endamlı, vakarlı, erdemli olup sağlam yere basar, güzel sonuçların adamı olur. Kendini kendi özgünlüğü, kapasitesi içinde gerçekleştiremeyen, zamanın kölesi olan ise planlı çalışmaz, zamanını, işini, çalıştığı alanı, dinlenme saatlerini, uyku saatlerini verimli değerlendirmez. Geçmiş zamanı kritik edip dersler çıkarmaz.

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları’nın ikinci kitabı “Kendini Gerçekleştir”de yer alan bilgilerle okuyucuya kişisel donanımın nasıl artırılacağı, iyimser yaklaşımın nasıl kazanılacağı, nasıl mutlu olunacağı, nasıl insanın kendini daha iyi, huzurlu sağlıklı hissedeceği, başarılı, bolluk ve bereket içinde olunacağına dair yönlendirmeler sunuluyor.

Kişisel gelişim alanında eğitici, aydınlatıcı ve yeni perspektif kazandırıcı tarzıyla öne çıkan kitabı okuduğunuzda, daha iyi, neşe, sevgi dolu bir yaşamın kapısını aralayabilir, hedeflerinizin ve pozitif beklentilerinizin ne kadar da çabuk gerçekleştiğine, bereketin nasıl önünüze serildiğine tanık olabilirsiniz.

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları kimdir?

Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları , 15.07.1966 tarihinde Sivas - Kangal-Alacahan’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Sivas’da okudu. 1983-1984 yıllarında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi’nde 1 yıl okudu. Burada mühendisliğin genel becerilerine sahip olup, 1984 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne girdi. 1990 yılında tıp doktoru ünvanı ile hayata atıldı. İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi’nde 4 yıl işletme, stratejik yönetim, uluslararası pazarlama sertifikalı eğitimlerini aldı. Beykent Üniversitesi’nde tez dışındaki 1,5 yıllık uluslararası işletme yüksek lisansı eğitimini tamamladı. İTÜ sağlık işletmeciliği sertifika programını Temmuz 2008'de bitirdi.

Kendisinin Sağlık Bakanlığı onaylı akupunktur tedavisi yapma sertifikası, uluslararası hacamat tedavisi yapma sertifikası, NLS sistemi ile chek up-alerji-gıda testi yapma sertifikası, transformal nefes terapisi uluslararası koçluk sertifikası, bölgesel zayıflama cihazları kullanma sertifikası, lazer needle uygulama seritifkası, quantum tedavisi uygulama sertifikası vardır. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesindeki 6 aylık sertifikalı Akupunktur eğitimini 2007’de tamamladı. Tedavi merkezinde insanı bir bütün olarak görüp, insana fazla değer veren Tamamlayıcı Tıp alanında tedavi hizmetleri vermektedir. Akupunktur, hacamat, NLS sistemi ile chek up, gıda,alerji testi yapma, Nöral Terapi, Lazer Terapi, Transformal Nefes Terapisi, Hipnoz, Bitkisel Tedavi, Refleksoloji, Akupresör, Ayak Aromaterapi, Bioenerji, Zihinsel terapi bunların başlıcalarıdır.

Araştırma ve yeniliğe büyük önem veren Dr. Cevdet Mirmahmutoğulları,  www.tamamsaglik.com sitesinin sahibidir.