BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63
MEDYA

Hayat Sevince Güzel özel bölüm fragmanı

Hayat Sevince Güzel dizisi özel bölümüyle 4 Temmuz 2016 Pazartesi akşamı FOX'ta olacak. Hayat Sevince Güzel'in bu hafta yayınlanacak özel bölümünde neler yaşanacak?

Hayat Sevince Güzel özel bölüm fragmanı yayınlandı; 4 Temmuz 2016 Pazartesi akşamı FOX'ta...


Yaptıkları dolandırıcılıklar yüzünden İstanbul’dan apar topar kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur.


Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler…


Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir. Her türlü yaraya merhem olan mucize Şıpıldak otu, bakalım aşk acısına derman olabilecek mi?

Sitene Ekle
Etiketler