BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,58
HABER /  GÜNCEL

Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölüm fragmanı Fox Tv ekranlarından diziseverlerle paylaşıldı. Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölüm fragmanı ve 3. yeni bölümünde yaşananlarla ilgili tüm detaylar internethaber.com'da bulabilirsiniz.

Abone ol

Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Sevince Güzel dizisinin 20 Haziran günü Fox Tv'de yayınlanan 3. yeni bölümü en çok izlenenler arasında yer almıştı. Peki Hayat Sevince Güzel dizisini takip edenleri 4. yeni bölümde neler bekliyor? İşte cevabı...

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 4. BÖLÜM FRAGMANI

Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölüm fragmanı

Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölüm fragmanında Barış ve Savaş bu bölümde de Zarife'nin peşini bırakmamakta kararlıdır. Fakat ikili, farkında olmadan Zarife'yi oldukça zor bir durumun içine sokarlar. Köyde erkeklerle görüştüğü yönünde ismi çıkan Zarife'yi zor günler beklemektedir. Peki Zarife, çıkan dedikodular karşısında ne yapacak? Bu sorular Hayat Sevince Güzel 4. bölümünde yanıt bulacak.

Hayat Sevince Güzel 4. yeni bölümü ile 27 Haziran Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

Hayat Sevince Güzel 3. yeni bölüm izleyin

Hayat Sevince Güzel 3. yeni bölümü 20 Haziran Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Hayat Sevince Güzel 3. yeni bölümünde Zarife’nin peşinde olan Barış ve Savaş hedeflerine ulaşarak Zarife’yi etkilemeyi başarırlar. Zarife ise ikilinin ilgisi karşısında ne yapacağını şaşırır ve yaşadıklarını sorgulamaya başlar. Şinasi ise Osman’ın desteğini alarak Rüstem ve Muhtar’ın muhalefetine karşı köyde kalmak için çalışmalara başlarlar. Göçer ailesinin kaderini ise Şıpıldak köyünün yapacağı halk oylaması belirleyecek. Merak edilen soru ise oylamadan ne sonuç çıkacak? Emine ve Osman arasında yaşanan gerilim ise giderek artar. Zeynep’in köye gelişi tüm planları değiştirir.