BIST 9.506
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.490,21
HABER /  GÜNCEL

Hayat Sevince Güzel 15. yeni bölüm fragmanı!

Hayat Sevince Güzel 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Sevince Güzel yeni bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Hayat Sevince Güzel 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel'in yeni bölümünde Savaş ve Zarife evleniyor. Hayat Sevince Güzel fragmanı ve detayları haberimizde...

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Hayat Sevince Güzel dizisinin başrollerinde Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik yer alıyor.  Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi akşamı ekrana geliyor.


HAYAT SEVİNCE GÜZEL 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder. Savaş Zarife’yi gözlerden uzak bir yere götürür. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışır. Bütün köye rezil olan Rüstem, bunu gururuna yediremez. Ömer’in yanına adam verip, Zarife’lerin peşine takar. Bunu duyan Salih deliye döner. Göçerler de büyük panik yaşanır.

Savaş ve Zarife’den haber alamayan aileleri iyice endişelenirler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Salih polise gitmeye karar verir. Savaş Zarife’yi Ömer’le evlenmekten vazgeçirmeyi kafasına koymuştur. Zarife bu evlilikten vazgeçene kadar onu bırakmayacaktır. Savaş ilk defa maço yüzünü Zarife’ye gösterir. Zarife de inadından vazgeçmez ve türlü numaralarla kaçmaya çalışır. İkilinin tatlı sert çekişmelerine şahit oluruz. Öte yandan Ömer ve adamları onların peşindedir.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zarife Ömer’le evlenmekten vazgeçmediği için Savaş onu herkesin gözü önünde kaçırır. Salih onları durdurmak ister fakat Halil Dede buna engel olur. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL KONUSU

İstanbul'da gerçekleştridikleri küçük çaplı soygun sonrasında İzmir'e kaçan Göçer ailesi arkasında bıraktıkları belalardan mümkün oldukça uzak durmak ister. Kendilerini Ege bölgesine atan Göçer ailesini köyün en güzel kızı Zarife'nin koyunları yolunu kesmiştir. Zarife, Barış ve Savaş arasındaki aşk üçgeni işte o an başlamıştır. Kazada yaralanan Şinasi'yi şıpıldak otuyla tedavi eden Zarife'nin mucizevi melhem formulüne ulaşmak isteyen Göçer ailesinde iddiayla başlayan aşk üçgeni zamanla gerçeğe dönüşecektir. Her türlü acıya melhem olan şıpıldak otu bu defa aşk acısına deva olabilecek mi?

HAYAT SEVİNCE GÜZEL OYUNCULARI

Ekin Mert Daymaz (Savaş Göçer)
2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu yetenekli oyuncu Haliç Üniversitesinde antrenörlük ve fitness okumaktadır. Best Model of World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisinde kariyerine ilk adımını atmıştır. Son olarak Çilek Kokusu'nda rol alan Daymaz büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Algı Eke (Zarife Toprak)
16 Eylül 1985 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Çağaloğlu Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Baba Ocağı dizisinde oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı, Annem Uyurken dizilerinde rol almıştır. Son olarak Galip Derviş dizisinde Hülya Uçar karakterini canlandırmıştır.

Öykü Çelik (Emine Toprak)
13 Temmuz 1987 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncunun Ahmet Murat Çakan ile 2014 - 2015 sezonunda evliliği bulunmaktadır. Akasya Durağı, Gönülçelen, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Benim İçin Üzülme, Yeşil Deniz ve Poyraz Karayel dizilerinde rol almıştır.

Damla Aslanalp (Zeynep)
1990 Almanya doğumlu yetenekli oyuncu Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz yarışmasında 3. olmuştur. Kadim Dostum dizisinde rol almıştır. Güzel oyuncu son olarak Filinta dizisinde Lara karakterine hayat vermiştir.

Burak Çelik (Barış Göçer)
1992 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu 1.90 boyunda ve 83 kilodadır. Başak burcu, göz rengi mavidir. Ayşenur Özkan ile uzun süreli ilişkisi bulunmaktadır. Karagül dizisinde Serdar karakterini canlandırmıştır.

Uğur Çavuşoğlu:
12 Mart 1967 doğumlu başarılı oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Hayat Türküsü, Parmaklıklar Ardında, Beni Unutma, Unutma Beni, Umutsuz Ev Kadınları ve Osmanlı Tokadı dizilerinde rol almıştır.

Macit Koper:
1944 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu aynı zamanda senaristtir. Hülya Koper ile evlidir. Gün Koper isminde birde çocuğu bulunmaktadır.Anayurt Oteli filminde Zebercet karakteriyle tanınmıştır. Al Yazmalım, Ağır Roman Yeni Dünya, Muhteşem Yüzyıl ve Hatırla Gönül gibi dizilerde rol oynamıştır.

Hakan Meriçliler (Şinasi Göçer)
29 Ocak 1968 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Yalan Dünya dizisinde Çağatay Koçtuğ karakteriyle tanınmıştır. Kurtlar Vadisi, Küçük Kadınlar, Adanalı, Deli Saraylı ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde rol almıştır.