BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
HABER /  GÜNCEL

Hayat Şarkısı 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı? Hayat Şarkısı yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Hayat Şarkısı 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı son bölüme Filiz ve Mehmet'in yaşadığı olay damgasını vurdu. Hayat Şarkısı yeni bölümde neler yaşanacak? Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde...

HAYAT ŞARKISI 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI 25. SON BÖLÜM ÖZETİ

Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlandı. Hülya bunu duyunca deliye döndü; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk etti. Bu durumdan habersiz uymakta olan Kerim, gece yarısı gelen telefonla aldığı haberle sarsıldı.

Başta Süheyla olmak üzere evin kadınları Filiz’in, Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zannetti.

Kendi aralarında yaptıkları tahminlerden bir sonuca ulaşamadılar ve hep birlikte Filiz’e gidip detayları öğrenmeye ve diğer bebeği görmeye karar verdiler.

HAYAT ŞARKISI KONUSU

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak  Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ OYUNCULARI

Burcu Biricik (Hülya Çamoğlu Cevher)

Burcu Biricik 1989 doğumlu. Ege Üniversitesi Arkeoloji mezunu olan Biricik, dizinin başrol karakteri Hülya Çamoğlu Cevher'i canlandırıyor. Hülya, Salih’in küçük kızı, Bayram’ın gelini, Kerim’in karısı. Kerim’e 8 yaşından beri aşık. Daha gençken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolmuş. Hülya çok zengin ve yenilmez olmaya yemin etmiştir ve bu yolda ne gerekiyorsa yapacaktır. Çeşitli entrikalarla Kerim ile evlenmeyi başarır; ancak bu zoraki evlilik ona büyük acılar getirecektir. Çok zeki, çekici ve tehlikeli bir kadın. Kerim için nefes alır. Gözü kara bir aşk duyar kocasına.

Birkan Sokullu (Kerim Cevher)

Birkan Sokullu 1985 doğumlu ve Malteme Üniversitesi Radyo-Tv porgramcılığı mezunu. Hayat Şarkısı'nın başrolü olan Kerim Cevher karakterine hayat veren Birkan Sokullu evin yakışıklı küçük prensi. Çok şımartılmış. Varlığın içine doğmuş, bilime meraklı, baba zoru ile Berlin’de maden mühendisliği okurken, birinci sınıf sonunda rotayı çevre mühendisliğine çevirmiş. Doğal hayat sever, masasını ve okumayı da çok sever, bilimsel alanda kariyer yapmaya kitaplar yazmaya odaklı. Bu tutkusuna engel olabilecek her şey sinirini bozuyor. 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşıyor. Aşk ilişkileri, teflon gibi üzerinden akıyor. Duygusal olarak derinlemesine bağlanmayı bilmiyor. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapıyor ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında gidip gelerek geçiyor yaşamı.

Tayanç Ayaydın (Hüseyin Cevher)

Tayanç Ayaydın, Hayat Şarkısı dizisinde Hüseyin Cevher'i canlnadırıyor. Evin Büyük oğlu olan Hüseyin Cevher, çok güvenilir, zeki, yakışıklı, duygusal zekası da gelişmiş iyi eğitim almış; hem sahada hem teoride bilgisi olan bir iş adamı. Babasının projesi. Küçük yaşlarda hiçbir taviz verilmeden iş alanında yetiştirilmiş, sorumluluk verilmiş. Kendi yaşamını hep ikinci planda tutmuş, ailenin ve şirketin çıkarları için yaşamış. Zeynep ile evli bir çocukları var.

Ecem Özkaya (Melek Çamoğlu)

Ecem Özkaya, 1988 doğumlu. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Ecem Özkaya, dizide Melek Çamoğlu'nu canlandırıyor. Melek karakteri, Hülya’nın ablası. Kendisini tüm ailenin annesi yerine koymuş. Annesi hastaymış ve erken ölmüş. Hülya’nın hayallerini desteklemiş, ikinci planda kalsa da içinde tutkulu ve hayat dolu bir kadın var. Güzel, derinlikli, çok becerikli, duygulu bir kadın. Kırda küçük bir lokantası var.

Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram Cevher)

Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Ahmet Mümtaz Taylan, 1965 doğumlu. Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandırdığı Bayram Cevher karakteri: Ailenin başı. Becerikli, çok zengin bir madenci. Mudanya köyleri kökenli, hafif lehçeli, dediği dedik bildiğini okuyan tipik sert baba figürü. Heyecanlı, tutkulu, çapkın, aynı zamanda karısından çekinen, aile düzenine aşırı önem veren, evini de şirketlerini de mutlak bir hakimiyetle yöneten, çizginin dışına çıkan olunca köpüren , ailesi ile çatışmalar sertleşince kopma noktalarına gelmeden anında geri basan bir tip. Oğullarına aşırı düşkün, bunu onları kendisine körü körüne tabi etmeye çalışarak gösteriyor! Enerjik, sinirli, kolay parlayan ama kolay geri basan, hareketli ve girdiği yere anında hakim olan insanları avucuna alan, çok kızsa da elinden olmadan insanın sevdiği bir tip.

Seray Gözler (Süheyla Cevher)

1961 Adana doğumlu olan Seray Gözler, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun .Hayat Şarkısında Süheyla Cevher'i canlandıran Seray Gözler'in tiplemesi şöyle: Bayram’ın eşi. Kerim ve Hüseyin’in anneleri. Mudanya zenginlerinden bir ailenin kızı. Bir tek ablası hayatta. Lise mezunu ev kadını. Çok alımlı. Kendi serveti de var, ancak kocasına çok saygılı ve geleneksel bir eş rolünde. Bayram’dan çok çekiniyor ama canına tak ettiğinde veya çocukları söz konusu olduğunda tavır koyuyor. Hamarat, yemek vs. konusunda master derecesinde bilgili. Çekinmeden girer, yemek yapar. Hizmetçilere çok hakim. Telaşe memuru çok heyecanlı, duygulu, sulu göz, sürekli kaygılı ve yüreği ağzında bir hayatı var kocası yüzünden. Tatlı bir kadın. Kalbi altın gibi. Dindar. Arada gelinlere yetkilerini acımasızca kullanır her kayınvalide gibi ve kendi hükmetme alanına kimse burnunu sokamaz. Şık giyinir.