BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.437,28
HABER /  MEDYA

Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanı sevişme sahnesi sansürsüz yayınlandı!

Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanı ve detaylarını internethaber.com'da bulabilirsiniz.

Abone ol

Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı.
Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanında Hülya, Mehmet'i Filiz'in kucağında gördü. Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanı ve dizinin detayları haberimizde...

HAYAT ŞARKISI 17. BÖLÜM FRAGMANI

Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Elindeki kozları kullanmaya hazırlanan Filiz, Hülya için büyük bir tehdit oluşturmakta. Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanında Mehmet'i ve Kerim'i kaybetmeyi kaldıramayacak olan Hülya, Filiz'in planlarıyla başa çıkmak için tüm gücüyle uğraşacak. Bir yandan sevdiklerini kaybetme korkusuyla çaresizce baş etmeye çalışan bir yanda da Kerim'in tamamen kendisine bağlanmak için çaba sarf eden Hülya, bu sorunlarla nasıl başa çıkacak? Tüm bunlar Hayat Şarkısı'nın 31 Mayıs Salı günü yayınlanacak 17. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Hayat Şarkısı 17. bölüm fragmanı:

Hayat Şarkısı 17. bölüm 2. fragmanı:

Hayat Şarkısı yatak sahnesinin sansürsüz hali yayınlandı!

Hayat Şarkısı 17. yeni bölüm fragmanı yayınlanırken, yatak sahnelerinin sansürsüz hali de Kanal D'nin sitesinde izleyiciye sunuldu.

Hayat Şarkısı dizisinin 16. bölümünde ekrana gelen yatak sahnesinde her zaman zıt düşen Hülya ve Kerim ilk kez yakınlaştı. İkilinin romantik anları geceye damga vurdu. İşte sosyal medyada olay yaratan Hayat Şarkısı dizisindeki o yatak sahnesi:

Hayat Şarkısı'nın son bölümünde yaşanan romantik anlar dışında Hülya Kerim'i terk ederek büyük bir oyunun içine girmişti. Hülya'nın kendisini terk edeceğine inanamayan Kerim büyük şok yaşamış ve Hülya'nın peşine düşmüştü.