BIST 9.739
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.424,79
HABER /  DÜNYA

Hayat kadını değil seks terapisti

Müşterileriyle otel odasında buluşuyor, onlarla yatağa giriyor ve birlikte oluyor. Sonunda erkek ona yüklü bir para ödüyor ama o bir hayat kadını değil...

Abone ol

Padma Deva bir hayat kadını değil, o eğitimli bir 'cinsel partner vekili'. Normal bir fiziksel ilişki kurmalarına engel teşkil eden çeşitli cinsel sorunlar yaşayan erkeklere seks dersleri veren onlara yol gösteren 31 yaşındaki Padma eğitimli bir psikoterapist.

Doktorlar, avukatlar, öğrenciler, işçiler, her meslek grubundan müşterisi var. Bazıları evli, bazıları bekar. Ancak hepsinin; erken boşalma, ereksiyon problemi ya da huzursuzluk gibi sorunları var.

Şimdiye kadar birlikte olduğu en yaşlı hasta 65 yaşında. En genci ise 25 yaşında imiş. İki erkek de bakir olduklarını söyleyerek hiçbir zaman seks yapamayacaklarını düşündüklerini itiraf etmiş.

AHLAKİ TARTIŞMA

Padma onları ikişer saatlik 9 saatlik terahilerle tedavu itmeyi başarmış. 31 yaşındaki Padma'nın 9 seans sonhunda aldığı ücret ise 4 bin sterlin (yaklaşık 10 bin TL). Ancak genç kadının mesleğinin ahlaki boyutu hala tartışılıyor.

Bu mesleği yasaklayan bir yasa olmamasına rağmen, bunun yasal boyutunu bile tartışanlar var, Padma, özgür bir dünyada yaşasak da çoğu erkeğin cinsel sorununu partneriyle konuşamadığını söyleyerek mesleğini savunuyor.

Uluslararası Cinsel Partner Vekili Birliği'nden aldığı eğitimli bu mesleğe geçen Padma, insanları 'özgürleştirmek için' bu yolu seçmiş.

25 yaşında başladığı bu meslekte kendisine başvuran erken boşalma sorunu olan tüm hastalarında bu tür vakalarda tipik olan 30-60 saniyelik boşalma süresini 5-10 dakikaya kadar uzatabildiğini belirtiyor.

Ancak yine de kimi uzmanlar cinsel partner vekilinin duygusallık öğretemeyeceğini belirtiyor.