BIST 9.645
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  SPOR

Havalimanında Hadise var

Hadise, bugün Brüksel'den İstanbul'a geldi. Havaalanında resmen kıyamet koptu. Hadise'yi basın ordusu karşıladı.

Abone ol Moskova'da Mayıs ayında yapılacak 54. Eurovision şarkı yarışmasında "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla Türkiye'yi temsil edecek olan Hadise, bugün Brüksel’den İstanbul’a geldi.

Hadise, "Yarışmada çok değişik bir Hadise olucam. Orada büyük bir hadise çıkaralım" diye konuştu.

BASIN ORDUSU KARŞILADI

THY uçağıyla Brüksel'den İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı'nda Hadise’yi adeta basın ordusu karşıladı.Gördüğü ilgiye şaşıran Hadise karşısında gördüğü basın mensuplarının sayısını değerlendirerek mutluluğunu ifade etti.Güzel sanatçı, "Buraya çok mutlu geldim. Hepinize çok teşekkür ederim. İstanbul'u çok özlemişim ' dedi.

Hadise, kameralara sıcak pozlar vermeyi de ihmal etmedi.Objektiflere bol bol poz veren sanatçı Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Benim için herkesin desteği çok önemli. Herkesin desteğini bekliyorum. Kısaca benim mesajım destek yes, köstek no. Sadece düm tek tek diyorum"

Brüksel'e annesiyle birlikte tatil yapmak için gittiğini ve çok güzel bir tatil geçirdiğini dile getiren Hadise sahne şovlarının eleştirilmesi üzerine şarkıda ve showda bazı değişiklikler yapmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi. Şarkıcı, "İstanbul'da bir müddet kalacağız. Şarkıya ve şovlarıma birkaç şey eklemek istiyorum. Ben şimdiden size yılbaşı gecesi çok güzel bir şov göstermiş olsaydım, Eurovision'da ne yapacağız o zaman" dedi.

Tarkan'ın şarkısı hakkında yaptığı olumlu eleştiriler için de teşekkür ettiğini ifade eden Hadise,şarkıyı herkesin beğendiğini ancak yarışmada derece konusunda birşey diyemeyeceğini belirterek, "Çünkü bu bir yarışma. Bilemezsiniz. Belki de top 3'e giremezsiniz. Ben bu duruma çok reel bakıyorum. Herşeyi düsünmekten uyku uyuyamıyorum. Her şeyin çok güzel olmasını istiyorum. Türkiye'yi herkese çok iyi tanıtmak istiyorum" diye konuştu.

ORADA BÜYÜK BİR HADİSE ÇIKARALIM

Hadise, şarkının bir alıntı olduğuna ilişkin iddiaların hatırlatılması üzerine, "Bence Düm Tek Tek çok orijinal bir şarkı. Böyle şeyler zaten konuşulur. Şarkı orijinal arkadaşlar" diye yanıt verdi.

Rakiplerinin şarkılarını da takip ettiğini kaydeden Hadise, onların şarkılarını gördükçe çok güzel şeyler olacağına inandığını söyledi. Kendisine gösterilen ilgiden mutlu olduğunu da belirten Hadise, TRT'nin kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ve bir aile gibi olduklarını kaydetti.

Hadise bir soru üzerine de dansçılarını seçerken yaptıkları danslara baktığını rengine ve başka bir şeylerine bakmadığını söyledi. Hiç kimsenin kopyası olmadığını, herkesten ayrı bir kişiliği olduğunu ifade ederek, “Yarışmada çok değişik bir Hadise olucam. Orada büyük bir hadise çıkaralım" diye konuştu.