BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Havalı bir görünümün formülü: Saç fularları

Havalı bir görünümün formülü: Saç fularları

Bu yazın modası saç fularları! Tarzınıza tarz katabileceğiniz saç fularları alışveriş sepetlerini dolduruyor. Peki kullanacağız bu fularları. İşte bu fularları kullanmanın taktikleri!

Havalı bir görünümün formülü: Saç fularları

Bu yazın en trend parçası saç fularları yazın nasıl kullanmalı? Yaz alışverişinde gözlerimizi kamaştıran, her seferinde alışveriş sepetine attığımız bir parça var. Herkesin takıntısı farklı olabiliyor ama bu sezon biz saç fularlarına takmış durumdayız. Rengarenk fularlarla alışveriş sepetimiz doldu taştı, biz de en kritik sorunun cevabını aramaya başladık: Fularları yaz ayında nasıl kullanmalıyız? Farklı saç fuları bağlama modellerini ve en havalı fular stillerini seninle paylaşıyoruz, hazır mısın?

Havalı bir görünümün formülü: Saç fularları

Eğer salaş bir görünüm elde etmek istiyorsanız: Yaz aylarında saç modelleri için kurtarıcı olan saç aksesuarlarından fularları topuzunun etrafına dolayabilirsin. Eğer uzun saçların varsa topuzunun arasından geçirerek farklı bir fular stili ortaya çıkaracaksın. Fular alırken saç rengine yakışacak renkleri seçmelisin. Saç rengine kontrast renklerdeki saç fularları, saç rengini ortaya çıkaracaktır.

Havalı bir görünümün formülü: Saç fularları

Büyük balerin topuzu: Fularlar yaz etkinliklerine çok yakışıyor! Yaz sıcaklarında saçlarını pratik bir saç modeliyle toplamak istediğinde fular ve topuz ikilisini düşünebilirsin. Bu saç modeli için öncelikle saçlarını balerin topuzu yap, daha sonra fularını topuzunun etrafına sar. Fularını ön plana çıkarmak istersen, topuzunun etrafına iki kere dolayabilirsin. Bu şekilde emin ol oldukça havalı bir görünüm elde edeceksin.

Havalı bir görünümün formülü: Saç fularları

Vintage bir görünüme girmek istiyorsan: Vintage saç modelleri sevenler fular trendine çok sevinecektir. Saçlarını öncelikle kalın fırçayla şekillendir ve kakül görünümü yarat. Arkada kalan saçlarını da topuz yap. Daha sonra kakülünün başladığı noktadan itibaren saç fularını sar ve ucunu bağla. Fularının alt kısmını geniş tutarak hem topuzuna destek verebilir hem de vintage bir görünüm yaratabilirsin.