BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Havalar ne zaman ısınacak?

Meteoroloji yeni haftada beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı. İşte yurtta hava durumu...

Abone ol

Soğuk ve yağışlı hava ülkemizi terk ediyor... Hava sıcaklığı artarak mevsim normallerinin üstüne çıkacak.

Meteorolojiden gelen haberler bu kez iyi... Nisan ayını soğuk ve yağmurla geçiren Türkiye, yeni haftada güzel bir havayla keyif bulacak. Bu hafta sıcaklık yükseliyor. Mevsim normallerinin üstünde bir artış bekleniyor. Halen ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava yarın ülkeyi terkediyor. 

Meteorolojik tahminlere göre;

23.04.2013 Salı; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Erzincan, Batman, Siirt ile sabah saatlerinde Ordu ve Tokat çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

24.04.2013 Çarşamba günü; Ülkemiz genelinde önemli bir yağış beklenmezken, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde kısa süreli yağış geçişleri bekleniyor.

25.04.2013 Perşembe gününden hafta sonuna kadar ülke genelinde yağış beklenmiyor, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA TAHMİNİ

MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul'un batı ilçeleri ile zamanla Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE:Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Antalya'nın doğu ilçelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Hatay çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, Konya, Karaman ve Niğde çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, öğleden sonra Ankara, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, Malatya dışında bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, sabah ilk saatlerde kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-04-22,-08.45.30.png

ekran-resmi-2013-04-22,-08.45.34.png

ekran-resmi-2013-04-22,-08.45.38.png