BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84
GÜNCEL

Havada taklalar attı yine de telefonunu bırakmadı

Yola fırlayan genç kız ölümden döndü Rusya’da iki aracın arasından sağına soluna bakmadan hızla yola çıkan genç kız, seyir halindeki otomobili görünce koşup kurtulmaya çalışsa da kazayı engelleyemedi.

Görüntüler, sosyal medyada ilginç trafik kazalarıyla ün salan Rusya'dan... Bu kez elinde telefonuyla dikkatsizce karşıdan karşıya geçmeyen çalışan bir kadına araba çarpıyor. Havada taklalar atan genç kadın, buna rağmen telefonunu elinden bırakmıyor ve ayağa kalktıktan sonra yoluna devam ediyor...

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler