BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.428,14
GÜNCEL

Havada korkunç anlar! Uçak çamaşır makinası gibi sallandı

Avustralya'dan Malezya'ya giden AirAsia Havayollarına ait uçak, kalkıştan bir süre sonra çamaşır makinasının çıkardığı seslerle sallandı.

Avustralya'dan Malezya'ya giden AirAsia Havayollarına ait uçak kalkıştan bir süre sonra tıpkı bir çamaşır makinasının çıkardığı seslerle birlikte sallandı. Sıra dışı durum sebebiyle uçak Avustralya'ya geri dönmek zorunda kaldı.

Pilot kalkıştan 90 dakika sonra 'teknik sebepler' nedeniyle uçağın Avustralya'ya geri dönmek zorunda olduğunu yolculara duyurdu. Yolculardan Sophie Nicolas isimli kadın ABC News kanalına 'Kabin görevlilerinin ilk tepkisinin 'bu gerçekten kötü" şeklinde olduğunu söyledi. Sophie Nicolas yaşadıklarını şu sözlerle aktardı: Aşırı ağlıyordum Hatta herkes öyleydi. İnsanlar annelerini aramaya bile kalkıştılar. Gerçekten ne yapacağımızı bilemiyorduk. Tek yapabildiğimiz beklemek ve kaptana güvenmek oldu. Yere indiğimizde herkes resmen patlamıştı. Çok sayıda dehşete kapılmış olan yolcu oldukça gürültülü bir ses çıktığını be sallandıklarını söylüyor. Hatta sosyal medyada paylaşılan görüntülerde çıkan sesin tıpkı bir çamaşır makinesi gibi olduğu gözler önüne seriliyor. CNN'in iddiasına göre pilotun yolculardan dua etmesini istediği bile belirtiliyor. Büyük panik yaratan teknik aksaklığın ne olduğuyla ilgili henüz ayrıntılı bir bilgi firma tarafından paylaşılmış değil.

Sitene Ekle
Etiketler