BIST 9.584
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.470,14
HABER /  GÜNCEL

Hava kötü İstanbul-Sakarya-Kocaeli için alarm verildi

İSTANBUL, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Düzce için meteoroloji hava durumu tahmininde alarm verdi. Meteorolojinin 26.10.2017 perşembe günü hava durumu tahmininde Karadeniz bölgesinde de kuvvetli yağışlar görüleceği bildiriliyor. Hava sıcaklığı da 8 derece düştü.

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere Sakarya, Kocaeli ve Yalova illeri için meteorolojiden önemli uyarılar var. AKOM'dan da İstanbul için kuvvetli yağış uyarı geldi. Yağmur öğlen saat 12.00'a kadar gökgürültülü ve sağanak şeklinde görülecek. Gece saatlerine kadar da sağanak yağış hız kesmeden devam edecek.

Meteorolojiden Sakarya-Kocaeli-Yalova alarmı : Son hava durumu raporunu yayınlayan meteoroloji ise bugün için Sakarya, Yalova ve Kocaeli'de alarm verdi. Bu üç ilde sabahtan itibaren başlayan çok kuvvetli yağış gün boyu etkili olacak. Yağışların sel baskınlarına sebep olacağı bildiriliyor. Meteoroloji Tekirdağ çevreleri ile Kırklareli’nin kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceğini bildirdi. Bursa, Balıkesir, Düzce, Zonguldak başta olmak üzere Karadeniz'in tamamında da yağış görülecek.

İstanbul'da hava çok kötü seferler iptal saatlik duruma bakın

İstanbul'un saatlik hava durumu tahmini; İSTANBUL'da yağmurla birlikte hava sıcaklığı 6-8 derece arasında azaldı.