BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  GÜNCEL

Hava durumuna dikkat çok şiddetli yağış

Hava durumu için alarm verildi Antalya, İzmir, Aydın ve Muğla'da çok şiddetli yağışlar görülecek sel ve hortum uyarısı yapıldı.

Abone ol

Pastırma yazı bitti meteorolojiden çok şiddetli yağış için alarm verildi. Bu gece etkisini artıracak olan yağışlar asıl yarın vuracak.

Uyarı verilen yerler arasında Ege ve Akdeniz bölgesi bulunuyor. Yağışlar kısa süreli ancak çok şiddetli olacağı için sele sebep olacak.

İşte uyarılan yerler;

İZMİR : Çok şiddetli ve gökgürültülü yağışlar görülecek. Kuşadası, Selçuk, Menderes, Urla, Çeşme, Seferihisar ve Selçuk'ta yağışlar etkili olacak. İzmir radarından alınan son verilere göre şiddetli yağışla birlikte şiddetli fırtına da görülecek.

AYDIN : Kıyı şeritleri ile birlikte Kuşadası, Söke ve Didim, Bodrum, Köyceğiz, Datça, Marmaris, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) yağış olması bekleniyor.

MUĞLA : İl genelinde şiddetli yağışlar görülecek.

ANTALYA : Kentin özellikle batı kıyılarında kuvvetli yağış etkili olacak. İl merkezinin yanı sıra Kemer, Kumluca, Finike, Serik ilçelerinde sele sebep olabilecek yağışlar bekleniyor.

Yağışlı hava İstanbul, Edirne ve Tekirdağ başta olmak üzere Cumartesi gününe kadar Marmara bölgesinde de etkili olacak. Pazar günü yağışlı hava doğu illerinde hüküm sürecek.

Önümüzdeki hafta pazartesi günü Marmara bölgesinde yağışlar kesilecek, Salı günü ise hava sıcaklığı eski haline dönecek.

HARİTALI HAVA DURUMU

cuma-günü-hava-durumu.jpg
CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU

15-kasim-cumartesi-hava-durumu.jpg
CUMARTESİ GÜNÜ HAVA DURUMU

16-kasim-pazar-hava-durumu.jpg
PAZAR GÜNÜ HAVA DURUMU