BIST 9.071
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,48
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu yarına dikkat! Bu sefer sert geliyor

Hava durumu başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yarından itibaren 4 derece birden düşüyor. Meteoroloji uyardı haftasonu ise sıcaklık hissedilir derecede azalacak, kış değerlerine dönecek. Doğu'da ise kar yağışı var!

Abone ol

İSTANBUL ve Ankara hava durumu raporları başta olmak üzere sıcaklıklar sert düşüyor. Yarından itibaren yurt genelinde sıcaklıklar 4 derece birden düşecek. İstanbul hava durumu için meteoroloji uyarı geçti. Son bir haftadır yüzünü gösteren güneş yarın yani 5 Mart Perşembe gününden itibaren yerini kara bulutlara bırakacak. Haftasonu ise sıcaklık hissedilir derece azalacak ve kış değerlerine gerilecek. İstanbul'da kar yağışı görülmeyecek ama Doğu bölgelerde 14 ve 15 Mart'ta  kar yağışı zaman zaman etkili olacak.

Peki Ankara, Bursa, Eskişehir, Düzce, Kocaeli, Antalya, İzmir, Konya, Tekirdağ, Edirne hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU YARINA AMAN DİKKAT!

İSTANBUL hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı! 5 Mart Perşembe gününe aman dikkat sıcaklıklar birden azalıyor. Kış değerlerine tekrar dönüyor. İstanbul'da kar yağışı görülmeyecek ama Doğu bölgelerde kar tekrar kendini gösterecek.

İstanbul için 5 günlük rapor

İSTANBUL hava durumu kış yine geliyor. Haftasonuna aman dikkat sıcaklıklar kış değerlerine geriliyor.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile İstanbul, Bursa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Öğleden sonra Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında hafif toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklığı Mart ortasında düşecek. Doğu bölgelerde 14 ve 15 Mart'ta kar yağışı zaman zaman etkili olacak.


SICAKLIK YURT GENELİNDE AZALIYOR!

Hava sıcaklığında; önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Genellikle güneyli yönlerden, Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Güney Ege kıyılarında güneydoğu, Batı Karadeniz kıyılarında ise kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

AKOM UYARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) de hafta sonu için,

''Dikkat! Hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları hissedilir derecelerde azalarak kış değerlerine gerileyecek'' uyarısında bulundu.