BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu yağış bastırdı bu saate aman dikkat!

Hava durumu başta İstanbul olmak üzere şiddetli yağışlar başladı meteoroloji saat verdi. 3 gün boyunca yurt genelinde etkili olacak yağışlar özellikle yurdun Batı bölgelerinde hissedilecek. Peki Bolu, Düzce, Ankara, İzmir, Eskişehir hava durumu nasıl?

Abone ol

Hava durumu başta İstanbul olmak üzere şiddetli yağışlar başladı. Meteoroloji açıkladı yurdun batısında etkili olacak sağanak yağışlar 3 gün boyunca etkili olacak. Özellikle İstanbul hava durumu için günlerdir yapılan yağış uyarısı akşam saatlerinde başladı. Saat 18.00'de şiddetini arttıracak sağanak yağışlar İstanbul'da mesai çıkışı zor anlar yaşatabilir.

Peki Bolu, Düzce, Eskişehir, Ankara, İzmir, Aydın, Manisa, Zonguldak, Bursa ve Manisa hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU METEOROLOJİ SAAT VERDİ!

İSTANBUL hava durumu günlerdir beklenen şiddetli yağış başladı. Meteoroloji saat verdi. İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar 3 gün boyunca etkili olacak. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklık değeri 13 derece olacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu Parçalı çok bulutlu,bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde İstanbul Avrupa yakasında, gece saatlerinde Anadolu yakasında ve bölgenin doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İstanbul için saatlik hava durumu

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; batı bölgeler ile zamanla iç kesimlerin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın doğusu, İç Ege ve Akdeniz ile Zonguldak, Bolu, Düzce, Eskişehir, Ankara'nın kuzeybatı, İzmir, Aydın ve Manisa'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında toz taşınımı bekleniyor.



SICAKLIK 6 DERECE BİRDEN AZALIYOR!

Batı bölgelerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar Güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.