BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50
HABER /  MEDYA

Hava durumu spikerinden tecavüz itirafı

ABD'de Good Morning America adlı sabah programında hava durumunu sunan kadın spiker, polise gerçeği anlattı.

Abone ol
Amerikalı hava durumu spikeri, New York'taki Central Park'ta bir tecavüzcünün saldırısına uğradığını dikkat çekmek için söylediğini itiraf etti.

WABC-TV'de spikerlik yapan ve Good Morning America adlı sabah programında yer alan 37 yaşındaki Heidi Jones, polise "Uydurdum. Dikkat çekmek için uydurdum. İşte, özel ve aile yaşamımda çok stres altındaydım. Yaptığımı haklı göstermenin bir yolu olmadığını biliyorum" dediği ortaya çıktı.

Kadın spiker, parkta yürüyüş yaparken bir adamın saldırısına uğradığını söylemişti. Dün sabah Manhattan'da mahkemeye çıkarılan Jones, polise yalan bilgi vermek ve adli yetkilileri yanlış yönlendirmekle suçlanıyor. Suçlu bulunması halinde bir yıl hapis cezası alabilir.

Ünlü spiker geçen yıl eylül ayında Central Park'ta yürüyüş yaparken 30'lu 40'lı yaşlarında bir adamın arkasından gelerek onu yakaladığını ve ormanlık alana sürükleyip tecavüz etmeye kalkıştığını söylemişti. Daha sonra iki kişinin yoldan geçtiğini gören saldırganın korkup kaçtığını ve böylece kurtulabildiğini anlatmıştı. Polise gelmek için iki ay beklemişti, çünkü adam evninin önüne kadar gelip onu tehdit etmişti.

Hikayesindeki çelişkiler polisin gözünden kaçmayınca, kadın spiker çözüldü ve her şeyi sempati toplamak için uydurduğunu itiraf etti. Daha fazla dikkat çekmek isteyen Jones, 2005'ten beri çalıştığı kanaldaki görevinden de alındı.