BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.425,83
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu son uyarı geldi fena yakacak!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere meteoroloji açıkladı! Sıcaklık rekoru kırılacak. Bugünden itibaren başlayan sıcaklıklar haftasonu tavan yapacak. Aydın, İzmir, Denizli, Adana, Manisa hava durumu yakacak.

Abone ol

Hava durumu son tahminler korkuttu meteoroloji yeniden uyardı. Başta İstanbul ve Ankara hava durumu olmak üzere sıcaklıklar bugünden itibaren artmaya başlayacak ve haftasonu rekor seviyelere ulaşacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Meteorolojinin yaptığı son hava durumu tahminine göre özellikle Aydın, İzmir, Manisa, Denizli, Adanai Antalya ve Muğla hava durumu fena yakacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU HAFTASONU REKOR GELİYOR!

İSTANBUL hava durumu yeni tahmimler meteoroloji açıkladı. Sıcaklıklar bugünden itibaren hızla artmaya başlayacak haftasonu sıcaklık değerleri 30'un üzerine çıkacak. Uzmanlar uyardı; öğle saatlerinde dışarı çıkmamaya çalışın!

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İstanbul hava durumu bugün sıcaklık 26. derece olacak. haftasonu ise rekor sıcaklık 33 derece olacak.

Haftasonundan itibaren sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak!

BU İLLERE AŞIRI SICAK UYARISI!

Batı bölgelerimizden başlayarak artacan hava sıcaklığı, önümüzdeki 1 hafta boyunca etkisini arttırarak devam ettirecek. Hava sıcaklığı yurdun büyük bir bölümünde mevsim normallerinin 9 derece üstüne çıkacak.

HAFTASONU HAVA DURUMU YAKACAK

Hafta sonundan itibaren en yüksek hava sıcaklıkları kayıtlara geçmeye başlayacak. Meteoroloji Aydın için de en yüksek sıcaklık değerini haber verdi. Hatfasonu rekor sıcaklık beklenen iller şunlar;

Aydın 44 derece,
Denizli 42 derece
Manisa 42 derece
İzmir 41 derece
Adana 40 derece
Muğla 40 derece
Balıkesir 39 derece
Edirne 38 derece
Bursa 38 derece
Antalya 37 derece
Afyonkarahisar 34 derece
Uşak 34 derece
Ankara 33 derece
İstanbul 33 derece.

Sıcaklık değerleri yurt genelinde mevsim normallerinin 9 derece üzerine çıkacak.

Sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.