BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,72
ALTIN 2.498,79
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu sis gidiyor şiddetli yağış geliyor!

Hava durumu başta İstanbul olmak üzere yoğun sis mega kenti esir aldı. Yurt genelinde çarşamba gününe kadar yağış yok, hava parçalı bulutlu ama çarşamba yağış geliyor! Peki Ankara, Bolu, Bursa ve eskişehir hava durumu nasıl?

Abone ol

Hava durumu başta İstanbul olmak üzere dün gece başlayan sis sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Yoğun sis mega kenti esir aldı. Birçok sefer iptal edildi. İstanbul hava durumu için yeni uyarı geldi. Sabah saatlerinde etkili olan sis öğleden sonra dağılacak ve çarşamba günü şiddetli yağışlar görülecek.

Peki Ankara, Karabük, Bolu, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir ve İzmir hava durumu nasıl olacak?

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metrenin altına düştü. Şehir Hatları'nın Adalar ve Haliç hatları dışındaki tüm seferleri, sis nedeniyle yapılamıyor.

GECE BOYUNCA ETKİLİ OLDU

İstanbul'da gece boyunca sis etkili oldu. Avrupa Yakası'nda Şişli, Beşiktaş, Sarıyer ile boğaza kıyısı olan ilçelerde etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metrenin altına düştü, sürücüler zor anlar yaşadı.

İSTANBUL HAVA DURUMU SİS GİDİYOR YAĞMUR GELİYOR

İSTANBUL hava durumu yoğun sis sabah saatlerinde mega kendi esir aldı. Öğle saatlerine doğru etkisini kaybedecek. Çarşamba günü ise şiddetli yağışlar görülecek.Bugün en yüksek sıcaklık 17 derece olacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu bugün sabah saatlerinde serin ve yoğun sisli. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı Mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Hatay ve Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.



HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey, Karadeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.