BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu şiddetli yağış ve sel alarmı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunda vatandaşları uyardı. İstanbul , Ankara ve İzmir hava durumu nasıl hangi illerde yağmur var. 5 günlük hava durumu tahminleri...

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son hava durumu tahmininde bazı iller için şiddetli yağış uyarısında bulundu. Yağışlar sel, su baskını, yıldırım, doluya neden olabilecek. Kuvvetli yağış, etkisini bu akşam saatlerine kadar sürdürecek.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporuna göre yağış beklenen iller...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu sabah saatlerinden itibaren Muğla ve Antalya'nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve gök gürültülü yağış etkili olacak.

SEL VE SU BASKINI UYARISI


Yağışlar sel, su baskını, yıldırım, doluya neden olabilecek. Kuvvetli yağış, etkisini bu akşam saatlerine kadar sürdürecek.

BİRÇOK İLDE YAĞIŞ  BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürülüğü'nden alınan bilgilere göre, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurdun birçok yerinde yağış bekleniyor.

160420140923113219663.jpg

SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENEN BÖLGELER

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale, Tekirdağ çevreleri ile Edirne ve Kırklareli'nin güney ilçelerinde yerel kuvvetli, Muğla ile Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

İŞTE HAVA DURUMU TAHMİNİ

Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında, yağış alan yerlerde yer yer mevsim normallerinin altında, doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul hava durumu raporlarına göre Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olaracak. Sıcaklık 27 derece olacak.

İstanbul 5 günlük hava durumu tahmini

istanbul-5-gunluk-hava--tahmini.jpg

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da hava durumu tahminlerine göre Parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Ankara'da sıcaklık 28 derece olacak.

Ankara için 5 günlül hava tahmini...

ankara-5-gunluk-hava-tahmini.jpg

İZMİR HAVA DURUMU

İzmir hava durumu raporunda Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İzmir'de sıcaklık 23 derece olacak.

İzmir 5 günlük hava tahmini....

izmir-5-gunluk-hava-tahmini.jpg

DİĞER İLLERDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Adana: Parçalı bulutlu 34
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; il merkezinde kuvvetli , doğusunda yerel çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor 24
Konya: Parçalı yer yer çok bulutlu, 27
Samsun: Parçalı yer yer çok bulutlu 28
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 28
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 24
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 35