BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu öğleden sonraya dikkat geliyor!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere yeni sıcaklık değerleri şok edecek. Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar öğleden sonra sert düşecek. Önce yağmur sonra fırtına geliyor.

Abone ol

Hava durumu son raporlar şok etti. Başta İstanbul ve Ankara hava durumu olmak üzere sıcaklıklar sert düşüyor. Meteoroloji öğleden sonrası için uyardı.Önce yağmur sonra şiddetli fırtına geliyor. Perşembe günü ise sıcaklık 16 derecelere kadar düşecek. Özellikle Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur bile bekleniyor.

Peki Bursa, Eskişehir, Bolu, Düzce, Kocaeli, Afyon, İzmir ve Ankara'da hava durumu nasıl olacak?

HAVA DURUMU METEOROLOJİ AZ ÖNCE UYARDI!

iSTANBUL İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ 18.00'A AMAN DİKKAT!

İSTANBUL HAVA DURUMU ÖĞLEDEN SONRA GELİYOR!

İSTANBUL hava durumu için meteoroloji az önce yeni uyarı geçti. Öğleden sonra şiddetli yağış geliyor. Sıcaklık değerleri ise yarından sonra 16 derece birden düşecek. Bugün en yüksek sıcakık 23 derece olacak fakat yarın sıcaklık değeri 16 dereceye kadar düşecek.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu sıcaklık öğleden sonra sert düşecek. Şiddetli yağış kapıda.

KARADENİZ'DE KARLA KARIŞIK YAĞMUR

Serin ve yağışlı havanın cuma günü Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda etkili olduktan sonra yurdumuzu terk etmesi tahmin ediliyor. Cuma günü gece ve sabah saatlerindeki yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkili olması bekleniyor.