BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,60
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu haftasonu rekor geliyor!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere sıcaklıklar haftasonu artacak. İstanbul hava durumu için rekor sıcaklık cumartesi günü bekleniyor 28 derece olacak. Yurt genelinde ise lodosun etkisi ile sıcaklık artıyor.

Abone ol

İSTANBUL ve Ankara hava durumu tahminleri sevindirdi. Beklenen sıcaklıklar nihayet geliyor. Özellikle İstanbul hava durumu cumartesi günü rekor kıracak.

İstanbul'da hissedilen sıcaklığın 30 dereceyi bulması bekleniyor. Lodosun etkisi ile yurt genelinde sıcaklık artışları olacak. Sıcak hava yarın yani 12 Mayıs Çarşamba günü hissedilir derecede artmaya başlayacak.

Peki Ankara, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya, Samsun, Edirne, İzmir, Antalya hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU REKOR SICAKLIK HAFTASONU

İSTANBUL hava durumu sevindiren tahmin meteorolojiden geldi. Sıcaklıklar yarındanitibaren artmaya başlayacak ve özellikle istanbul hava durumu haftasonu cumartesi günü rekor seviyeye ulşacak.

İstanbul için 5 günlük hava durumu

İSTANBUL hava durumu sevindiren tahmin meteorolojiden geldi.

SICAKLIK YURT GENELİNDE ARTIYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahminlerine göre, yurt genelinde sıcaklıklar lodos rüzgarıyla birlikte çarşamba gününden itibaren hızla artmaya başlıyor.



İç Anadolu'da da yağışların etkisini arttırmasını göstermesi tahmin ediliyor. Lodosla birlikte kıyı Ege ve Trakya'da yarından itibaren yağışlar kuvvetlenecek. Ancak ani sıcaklık artışları görülecek. Özellikle Marmara bölgesinde Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sıcaklıklar hızlı bir şekilde artacak.

REKOR KIRABİLİR

Batı kesimlerde sıcaklıklar son yıllarda görülen en yüksek değerlere ulaşacak. İstanbul'da sıcaklıklar cumartesi günü 27-28 dereceye kadar yükselecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre ise en yüksek sıcaklık değeri 27 derece olacak.