BIST 9.460
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.503,10
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu güneşin tadını çıkarın çünkü yarın...

Hava durumu başta İstanbul olmak üzere mevsim normallerinin çok üstünde. Bugün hava sıcaklığı 24 dereceye kadar çıktı. Meteoroloji yarın için uyardı! Yarın yurt genelinde sağanak yağış var. Peki Yalova, Bursa, Balıkesir, Denizli hava durumu nasıl?

Abone ol

Hava durumu raporları şok etti başta İstanbul hava durumu olmak üzere sıcaklıklar mevsim normallerinin çok çok üstünde seyrediyor. Bugün İstanbul hava durumu 24 derece kadar çıktı. Meteoroloji yarın için uyardı. Yarından itibaren yeni haftaya kadar şiddetli yağışlar etkisini gösterecek. Özellikle İstanbul'da 3 gün boyunca etkili sağanak yağış kendini gösterecek.

Peki Ankara, Bursa, Eskişehir, Manisa, Balıkesir, Uşak, Denizli, İzmir ve Antalya hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU YAĞIŞ SERT GELİYOR!

İSTANBUL hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. İstanbul'da bugün sıcaklık 24 dereceye kadar çıktı. Yarından itibaren sıcaklık yine mevsim normallerinin üzerinde seyrecek ama şiddetli yağışlar 3 gün boyunca etkili olacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu son tahminler şaşırttı. Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinin, yarın (Çarşamba) bölgenin doğusunun yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ BU İLLERİ VURACAK!

Kuzey Afrika üzerinden kuvvetli güneyli rüzgarlarla birlikte bu akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege'de, yarın (Çarşamba) Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (hava kalitesinin azalma, görüşe mesafesinde düşme vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 03.03.2016 Perşembe günü; Marmara’nın doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu’nun batısı ile Orta Karadeniz’in iç kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği, yağışların Perşembe günü ilk saatlerde Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur ve Antalya ile öğleden sonra Mersin, Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ta kuvvetli olacağı tahmin ediliyor."

İKİNCİ YAĞIŞ DALGASI GELECEK

Yağışlı sistemin cuma günü, doğu bölgelerinde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceğinin belirtildiği açıklamada, batı bölgelerinin ise yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği belirtildi. Yeni gelen yağışlı sistemin de cumartesi günü, Marmara’nın batısı ve kıyı Ege dışında ülke genelinde etkili olduktan sonra pazar günü yurdu terk edeceği ve hava sıcaklıklarının tekrar artmaya başlayacağı bekleniyor.

 YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli, yarın (Çarşamba) Marmara'nın doğusu, Manisa, Uşak'ın batısı, Kütahya'nın kuzey ve batısı ile İzmir ve Aydın'ın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu akşam ve gece saatlerinde Kıyı Ege'de, yarın (çarşamba) Ege ve Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi ve Kıyı Ege ile yarın (Çarşamba) Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.