BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu fena kar uyarısı bile var!

Hava durumu başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 16 derece birden düştü. Meteorolojinin yeni hava durumu tahminleri şok etti. Şiddetli yağış ve fırtına yurt genelinde etkili olacak. Karadeniz'de kar yağışı bile görülecek.

Abone ol

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere yeni hava durumu tahminleri şok etti. Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıklar 16 derece birden düştü. Fırtına ve şiddetli yağışın etkisi ile hissedilir sıcaklık iyice düştü. Doğu Karadeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde ve Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlere kar yağacağı uyarısı geldi.

Peki Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Düzce, İzmir, Antalya, Edirne, Afyon, Ankara hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU SICAKLIK SERT DÜŞTÜ

İSTANBUL hava durumu yeni meteoroloji tahminleri açıklandı. İstanbul'da sabah saatlerinde yer yer etkili olan şağanak yağış gün içinde fırtınanın da etkisi ile artacak. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklık değeri ise 11 derece olacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

BU İLLERE KAR UYARISI YAPILDI!

Doğu Karadeniz'de yarın (perşembe) başlayacak olan yağışların öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak 22.04.2016 Cuma sabah saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli yağmur ve sağanak (25-50 mm) şeklinde etkili olması bekleniyor.

Yurt genelinde hava durumu nasıl olacak?

Doğu Karadeniz'in 1200 m üzeri yüksek kesimlerinde ise yağışın yarın (perşembe) akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde Cuma sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.
Bölgede beklenen yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan, yüksek kesimlerinde zirai don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

FIRTINA UYARISI

Ege Denizinde Fırtına: Rüzgarın bugün(Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren Kuzey Ege'de, gece saatlerinden itibaren ise Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 5 ila 7 (40-60 km/s), açıklarında yer yer 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Kuzey Ege'de Perşembe günü sabah, Güney Ege'de Perşembe günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Akdeniz'de Fırtına: Rüzgarın yarın(perşembe) akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'de, gece saatlerinde ise Doğu Akdeniz açıklarında kuzey ve kuzeybatı, zamanla kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Cuma günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir.