BIST 9.798
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,21
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu fena geliyor saati bile belli!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu son tahminler şaşırttı. Meteoroloji 3 Mayıs Salı hava durumu raporlarını açıkladı. Batı Akdeniz ve Batı bölgelerde şiddetli yağışlar görülecek. İstanbul'da şiddetli yağışlar ise 12.00'de başlayacak.

Abone ol

Hava durumu İstanbul ve Ankara son tahminler başta olmak üzere meteoroloji son tahminleri açıkladı. 3 Mayıs Salı hava durumu tahminlerine göre, bugün Batı Akdeniz ve Batı bölgelerde şiddetli yağışlar görülecek. Yağışların yer yer dolu şeklinde olması bekleniyor. İstanbul hava durumu için ise kritik saat 12.00! Öğle saatlerinde istanbul hava durumunun şiddetli yağışlı olması tahmin ediliyor.

Peki Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Afyon, Bolu, Düzce, Eskişehir, Tekirdağ, Edirne veİzmir hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU SAATİ BİLE BELLİ!

İSTANBUL hava durumu saat 12.00'de şiddetli yağışlar başlayacak ve 18.00'e kadar aralıklarla devam edecek. Meteoroloji uyardı.

İstanbul hava durumu 5 günlük tahmin

Bugün İstanbul'da en yüksek sıcaklık değeri 15 derece olacak. Yağışların cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

İstanbul için saatlik hava durumu tahmini

Batı Akdeniz'in batısında yarın(Salı) akşam saatlerinden sonra rüzgarın batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmektedir. Fırtınanın Çarşamba günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Mersin, Adana, Giresun, Elazığ, Bingöl, Muş, Van ve Bitlis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevreleri ile Antalya'nın İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI BATI'DA AZALIYOR

Hava sıcaklığının batı bölgelerimizde azalacağı, yurdun kuzeydoğu kesimlerinde biraz artacağı tahmin ediliyor. Genellikle güney ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu, zamanla kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile akşam saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop çevrelerinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.