BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu fena bastıracak!

Sıcak hava yurt genelince etkili olurken hava durumu tersine döndü. Bahar yağmurları sıcaklıkları birkaç derece düşürecek. İstanbul, Ankara, Sivas, Kayseri ve Trabzon'da sağanak yağmur var.

Abone ol

Yurt genelinde sıcaklıkların kendini hissetirdiği son günlerde hava durumu tersine döndü. Yapılan son hava durumu tahminlerine göre, başlat İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Sivas olmak üzere birçok bölgede sağanak yağışlar görülecek. Perşembe iç bölgelerde yağmur görülecek. İstanbul'da sıcaklıklar 14- 15 derecelere geriyelecek. Cuma günüden sonra sıcaklıklar mevsim normallerine tekrar dönecek. Kuzey'den esen rüzgarlar sağanak yağış getirecek. İstanbul'da güneşle birlikte kendini gösterecek yağışlar gün içinde aralıklarla devam edecek. Cuma günü bir günlük sıcaklık düşüşleri görülecek. Sıcaklık değerleri 25 dereceden 14 derecelere düşecek.

hava-durumu.20150429102349.jpg

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üstüne Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas, Kayseri, Trabzon, Giresun ve Gümüşhane ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç ve doğu bölgelerde artmaya devam ederken, batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde İç Anadolu'da kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA NASIL?

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 2 ila 4 derece azalacak. Güney ve güneybatı hafif ara sıra orta kuvvette (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

screen-shot-2015-04-29-at-10.25.13-am.png

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı yer yer çok bulutlu, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul ile öğleden sonra bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   24
EDIRNE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   24
İSTANBUL Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   19
KIRKLARELI Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   24
EGE Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR Parçalı ve az bulutlu   22
IZMIR Parçalı ve az bulutlu   23
MANISA Parçalı ve az bulutlu   24
MUĞLA Parçalı ve az bulutlu   24
AKDENİZ Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu   29
ANTALYA Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu   25
HATAY Az bulutlu ve açık   31
MERSIN Parçalı ve az bulutlu   25
İÇ ANADOLU Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas ve Kayseri ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölge genelinde güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
ANKARA Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   24
CANKIRI Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   25
ESKISEHIR Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   24
KONYA Parçalı bulutlu   25
BATI KARADENİZ Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   23
DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   25
KASTAMONU Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   24
ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   19
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AMASYA Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   30
SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı   22
TOKAT Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı   28
TRABZON Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı   26
DOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
ERZINCAN Parçalı bulutlu   21
ERZURUM Parçalı bulutlu   18
KARS Parçalı bulutlu   19
MALATYA Parçalı bulutlu   23
GÜNEYDOĞU ANADOLU Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık   27
GAZIANTEP Az bulutlu ve açık   28
SANLIURFA Az bulutlu ve açık   32
SIIRT Az bulutlu ve açık   26