BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,10
ALTIN 2.310,71
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu daha da fenası geliyor!

İSTANBUL hava durumu şok etti. Meteoroloji yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Haftasonu yakan çöl sıcakları bu hafta da etkili. Aydın, İzmir, Adana, Manisa, Antalya, Bursa ve Denizli hava durumu fena!

Abone ol

Hava durumu 20 Haziran son tahminler şok etti. İstanbul hava durumu başta olmak üzere haftasonu yakan çöl sıcakları devam ediyor. Sıcaklık değerleri yurdun batısında bu hafta da mevsim normallerinin 6 derece üzerinde olacak. İstanbul'da hissedilen sıcaklık değeri öğle saatlerinde 38 dereceyi görecek.

Peki Antalya, İzmir, Ankara, Manisa, Bursa, Aydın, Denizli, Edirne, Adana hava durumu nasıl olacak?

İstanbul hava durumu hissedilen sıcaklık 40 dereceyi gördü!

İSTANBUL HAVA DURUMU 38 DERECE HİSSEDİLECEK!

İSTANBUL hava durumu sıcaklık bugün yakacak. Öğleden sonra lodosun etkisi ile hissedilen sıcaklık 38 dereceyi görecek. Sıcaklıkların bu hafta boyunca etkili olması bekleniyor.

İstanbul hava durumu 5 günlük tahmin

İSTANBUL hava durumu hafta boyunca yakacak. Bugün haftanın en sıcak günü yaşanacak meteoroloji uyardı aman dikkat!

İstanbul için saatlik hava durumu tahmini

YURT GENELİNDE KAVURUCU SICAKLAR ETKİLİ

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.



SICAKLIK ARTIYOR!

İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda mevsim normalleri civarında, iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Karadeniz Kıyılarında kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve batısı ile Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde beklenen sıcak hava dalgası sebebi ile (mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde) meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.

 ADANA'DA SICAK HAFTASONU ŞEHRİ BOŞALTTI!

Adana'da termometreler 46 dereceyi gösterirken gençler ve çocuklar sulama kanalı ile barajda serinlemeye çalıştı. Bunaltıcı sıcakta sokaklar bomboş kaldı.

Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava Adana'da da kendini hissettirdi. Adana'da bugün termometreler 46 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar sulama kanalları ve Seyhan Baraj Gölü'ne girerek serinlemeye çalıştı.

TERMOMETRE 46 DERECEYİ GÖSTERDİ

Boğulma tehlikesine rağmen barajda yüzerek serinlemeye çalışan gençler, "Hava çok sıcak. Evde bunaldık bu yüzden gelip burada yüzüyoruz. Biraz tehlikeli ama yapacak bir şey yok hava çok sıcak, ancak böyle serinliyoruz" dedi.

Adana'da hafta sonu çoğu aile yayla ya da denize gitti. Kentte sokaklar bomboş kalırken, dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise şemsiye ile dolaşarak parklarda ağaç gölgelerinde dinlenmeyi tercih etti.