BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,66
ALTIN 2.523,36
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu alarmı bu iller dikkat çok şiddetli geliyor

İSTANBUL ve Ankara başta olmak üzere son hava durumu tahmini yayınlandı. Meteoroloji Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini uyardı.

Abone ol

Yeni haftanın hava durumu tahmini uyarılarla dolu geldi. Çarşamba günü çok şiddetli bir yağış dalgası yurdu etkileyecek. Bugün için 4 il uyarılırken İstanbul için de çarşamba gününe dikkat çekildi.

Meteoroloji işleri müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu tahminine göre bugün Marmara'nın batısı , Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimi dışında ülke genelinde etkili sağanak yağışlar var. Salı günü bu yağışlı hava yurdu terkedecek. Ancak hemen ardından yeni bir yağmur dalgası gelecek.

ÇARŞAMBA GÜNÜ DAHA YOĞUN GELİYOR

Çarşamba gününden itibaren yeni yağış sistemine girecek olan Türkiye, batı bölgelerinden başlayacak şiddetli ve etkili yağışlar görecek. Hafta sonuna kadar da yağışlar doğu illerine doğru kayarak devam edecek. Meteorolojinin uyarı verdiği hava durumu raporuna göre İstanbul , İzmir, Bursa ve Balıkesir başta olmak üzere çarşamba günü ile birlikte yoğun yağışlar görecek.

BU İLLER BUGÜN DİKKAT!

Meteoroloji bugün için, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde'de sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ulaşımda sıkıntı yaratabileceği bildirildi. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalmasının beklendiği ifade edilen açıklamada, yağış anında yer yer kısa süreli dolu şeklinde yağış görülebileceği kaydedildi.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İSTANBUL için meteorolojinin yaptığı son hava durumu tahmininde pazartesi ve salı günü yağış görünmüyor. Çarşamba günü ise yoğun yağışlar etkili olmaya başlayacak ve haftasonuna kadar da devam edecek. Hava sıcaklığı yağışlara rağmen düşmeyecek.

ANKARA HAVA DURUMU

ANKARA için yapılan hava durumu tahmininde bugün gök gürültülü ve şimşekli yağışlar var. Meteoroloji Ankara'da yağışların hafta sonuna kadar devam edeceğini bildirdi. 

İZMİR HAVA DURUMU

İZMİR için de çarşamba gününden itibaren yoğun yağış alarmı bulunuyor. Yağışlar haftasonuna kadar İzmir'de devam edecek hava sıcaklığında küçük değişiklikler olacak.

BURSA HAVA DURUMU

BURSA için gelen son hava durumu raporu çarşamba günü başlayacak sağanak yağışlara dikkat çekiyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklığı 2 derece civarında düşecek.

BALIKESİR HAVA DURUMU

BALIKESİR için de çarşamba günü hava durumu raporu yağış uyarısı verdi. Meteorolojinin uyarısına göre Balıkesir'de yağışlar hafta sonuna kadar devam edecek.