BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,97
ALTIN 2.325,34
HABER /  SEÇİM

Hatay seçim sonuçları Tıkla Öğren (Hatay'da hangi parti kazandı?)

Seçim sonuçları açıklandı. Seçimde en çok merak edilen illerden biri kuşkusuz Hatay'dı. Peki Hatay'da seçim sonuçlarına göre kim birinci çıktı? Hatay seçim sonuçları internethaber.com'da

Abone ol

Türkiye dün sandık başına gitti. Seçim sonuçları açıklanmaya başlayınca Türkiye nefesini tuttu ve ekranlara kilitlendi. Seçim sonuçlarında en çok merak edilen illerden biri kuşkusuz Hatay (Antakya) idi. AK Parti'nin eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i aday gösterdiği Hatay'da (Antakya) seçim sonuçları ne oldu? Hatay'da hangi parti birinci oldu? Hatay'ın yeri belediye başkanı kim? Hatay'da Sadullah Ergin yüzde kaç oy aldı? Hatay (Antakya) seçim sonuçlarıyla ilgili tüm detaylar internethaber.com'da.

Akdeniz bölgesinin en önemli seçim merkezlerinden Hatay'da açıklanan son seçim sonuçlarına göre CHP birinci parti durumunda. Hatay'da sabah 06.11'de açıklanan son verilere göre sandıkların yüzde 96'sı açılmış durumda. CHP'nin adayı Lütfü Savaş yüzde 41.9 ile birinci durumda. AK Parti'nin Hatay adayı Sadullah Ergin ise yüzde 39.3 ile ikinci durumda.

HATAY YEREL SEÇİM SONUÇLARI hatay kim kazandı hatay chp kazandı.png

HATAY'IN İLÇELERİNDEN SON SEÇİM SONUÇLARI

Hatay'ın ilçelerinden gelen son seçim sonuçları ise şöyle:

hatay ilçeleri yerel seçim sonuçları hatay ilçelerini kim kazandı.png