BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  GÜNCEL

Hastaneye götürmek isteyen polisleri bıçakladı

Batman’da tedavi edilmek için hastaneye götürülmek istenen bir hasta iki polisi bıçakladı. El ve bacaklarından yaralanan polisler hastaneye ...

Abone ol

Batman’da tedavi edilmek için hastaneye götürülmek istenen bir hasta iki polisi bıçakladı. El ve bacaklarından yaralanan polisler hastaneye kaldırılırken, polisleri bıçaklayan hasta gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, Çarşı Mahallesi 710 Sokak’ta meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre, hastanede tedavi gören ancak tedavisini aksatan Ferdi T. (32) isimli hasta, polis tarafından hastaneye götürülmek istendi. Sivil ve resmi polisler tarafından evinden alınarak polis otomobiline bindirilmek istenen Ferdi T., cebinden çıkardığı bıçakla polislere saldırdı. Polis memurlarından Muammer Serda Dinç ayağından, Erhan Büyükkoztürk isimli polis memuru ise elinden aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Bıçaklama olayı sonrasında olay yerine çok sayıda sivil ve resmi polis ekipleri intikal edildi. Kısa sürede etkisiz hale getirilen Ferdi T. gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Bıçak darbeleri ile yaralanan iki polis memuru ise 112 acil servis ambulansları ile Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Görgü tanıkları, Ferdi T.’nin hasta olduğunu, polis memurlarının tedavi olması için hastaneye götürmek istedikleri sırada bıçaklandıklarını söyledi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
(İHA)