BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.479,40
HABER /  MAGAZİN

Hastaneden Müslüm Baba iddialarına yanıt

Hastane yönetimi Müslüm Gürses ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Abone ol

 

Müslüm Gürses'in borcunu kim sildirdi?

 Müslüm Gürses'in 4 ay tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'ne 1 milyon lira borçlandığı ortaya çıktı. Bu borcu sildiren isim ise Başbakan Erdoğan oldu.

284941.jpg

Tatlıses'ten şok Müslüm Gürses iddiası!

İbrahim Tatlıses, usta sanatçı Müslüm Gürses'in vefat haberinin ardından şaşırtan bir açıklama yaptı

34120.jpg

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Müslüm Gürses hakkında çıkan iddialara hastane yönetiminden yanıt gecikmedi.

*Hastane ölümünü geç mi açıkladı?

*Ölüm sebebi hastane mikrobu mu?

*Hastane 1 milyon lira fatura çıkardı mı?

İşte adım adım Müslüm Baba’nın hastane gerçeği...

Müslüm Gürses'in ölümüne dair kafa karıştıran soruların yanıtını hastane yetkililerinden aldı.

HASTANE YÖNETİMİ TATLISES’E KIZGIN

İbrahim Tatlıses’in “Baba bir hafta önce vefat etti, hastane bunu sakladı. Akciğerden falan değil resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü” şeklindeki şoke eden açıklaması; aylarca tüm imkanlarını Gürses için seferber eden ve yaşaması için büyük çaba sarfeden hastanenin tepkisini  çekmiş.

Hastane yetkilileri bu iddiaya yanıt verdi.

  “Memleket o hale gelmiş durumdaki en beğenilen bilim danışmanı İbrahim Tatlıses... Bir ölüm yedi gün boyunca nasıl saklanır? Eşi Muhterem Hanım ve menajeri, son ana kadar hep yanındaydı. Sanatçı açıkladığımız tarihte vefat etti'' 

İşte hastane yetkililerinin Müslüm Gürses ile ilgili yaptığı açıklamalar;

MİKROP KAPTI MI?

“Müslüm Gürses tamamen steril ortamda tedavi edildi. Önce karaciğer yetmezliği, sonra böbrek yetmezliği çıktı. Ardından bağırsak tembelliği başladı. Kolonoskopi yapıldı. Tüm bunların üzerine son olarak akciğer problemi eklendi. Aylarca yoğun bakımda kalan hastanın akciğerinde mantar enfeksiyonu oluşur. Akciğerler tamamen bozulunca akciğer aletine bağlandı. Ancak düzelmedi ve tüm çabalara rağmen vefat etti.”

HESAP NASIL ÇIKARILIYOR?

“Hastane faturası, otel faturası gibi günlük hesaplanamaz. Günlük maliyet diye bir şey olamaz çünkü her gün bir sürü farklı işlemi var. Yeri geldi 50 bin TL masraf çıkan günler oldu. 60-70 kan tahlili, mantar ilaçları, antibiyotikler, 3 kez ameliyat, 8-10 kez kolonoskopi, sayısız konsültasyon yapıldı. 20 bin TL’lik akciğer makinesi iki kez değiştirildi. Ancak biz hastane olarak en başından ‘Misafirimiz olacaksınız’ dedik. Müslüm Gürses gibi değerli sanatçılarımıza bu desteği veriyoruz. Gürses’ten tek kuruş alınmadı.”

SAZLI EĞLENCE YAPILDI MI?

‘Yılbaşı gecesi Müslüm Gürses’in odasında sazlı eğlence yapıldı ve buradan enfeksiyon kaptı’ iddiasına hastanenin yanıtı şöyle: “Hastanemizde hasta yakınlarıyla da görüşülerek neyzen doktorumuz Erol Bey‘in yönetiminde canlı müzik yapılıyor. ‘Müzikli terapi’ bin yıllık bir gelenektir, Darüşşifalar’dan gelen bir tedavi şeklidir. Bu terapi sadece Müslüm Bey’e değil bütün hastalara yapılıyor.”