BIST 9.708
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.440,00
HABER /  DÜNYA

Hastanedeki dehşet anları kamerada

İstanbul’da özel bir hastanede yaşanan hasta dehşeti güvenlik kamerasına yansıdı. <br/>Edinilen bilgiye göre, Esenler’de ellerinde cam kesik...

Abone ol

İstanbul’da özel bir hastanede yaşanan hasta dehşeti güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Esenler’de ellerinde cam kesikleri bulunan bir kişi, arkadaşları ile özel bir hastaneye gelerek tedavi olmak istedi. İddiaya göre, yaralı kişiye acil serviste nöbetçi olan doktor Sultan Y. ilk müdahalede bulundu. Doktor Sultan Y., yaralıya elinde tendon kesiği bulunduğunu belirterek, plastik cerrah bulunan bir hastaneye gitmesini söyledi. Yaralı şahıs ambulans isteyince doktor acil bir durumunun olmadığını söyledi. Alkollü olduğu iddia edilen şahıs, bunun üzerine elindeki sargıyı çıkarıp doktora saldırdı. Doktorun boynunda asılı bulunan steteskopu alan zanlı çevreye rastgele salladı. Yaralı, daha sonra masada bulunan bilgisayarları tekmeleyerek etrafına tehditler savurdu. Olay sırasında hastanede bulunan bayan çalışanlar şok geçirdi. Doktora, güvenlik görevlisine ve hastane çalışanlarına saldıran kişiyi arkadaşları engellemekte güçlük çekti. Bilgisayarları tekmeleyen şahıs, eline geçirdiği masayı da danışmaya doğru fırlattı. Hastane çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis de saldırganı durduramadı.

"SÜREKLİ GELİYORLAR"
Hastane sahibi Ayşe Müzeyyen Yurtoğlu, "Gece çalışan arkadaşlar şok olmuşlar. Beni aradıklarında hepsi ağlıyorlardı. Taşkınlık yapan genç 3 arkadaşı ile beraber geliyor. Yarasının tedavisinin yapılmasını istiyor. Doktor arkadaş ılımlı bir şekilde tedavisini yaparak, tendon kesisi ihtimaline karşı plastik cerrah bulunan devlet hastanesine gitmesini öneriyor. Bundan sonra saldırmaya başlamış. Polis bile çaresiz. Polisin yanından geçiyor, polis arkasına bile bakmıyor. Birbirlerini kesiyorlar. Ya da darp ettikleri kişiyi getirip bunları dikeceksiniz ve bizden para talep etmeyeceksiniz, kimi getirirsek bakmak zorundasınız diye tehdit ediyorlar" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.