BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22
HABER /  SAĞLIK

Hastane randevusu nasıl alınır?

Hastane randevusu almak için ne yapmak gerekiyor, MHRS ne, nasıl üye olunur, hastane randevusu nasıl iptal edilir?

Abone ol

Hastane randevusu nasıl alınır, ne yapmak gerekir. Bilmiyorsanız sizlere kolay yolunu tarif edelim. MHRS denen hastane randevu sistemine girdiğinizde sizden TC numarası ve parola istiyor.

Paralonızın olabilmesi için öncelikle sisteme üye olmanız gerekiyor. Bunun için RANDEVU AL kısmına tıkladığınızda karşınıza gelen (aşağıdaki tablo) bölümden YENİ ÜYE kısmına tıklayın. Üyelik için TC bilgisi ve kimlik verileri isteniyor. Onları doldurup paralonızı belirledikten sonra ana sayfaya dönüp randevu al kısmına tıklayın.

TC numaranızı yazdıktan sonra parolanızı girin. Böylece sisteme erişmiş olacaksınız. Sistemden doktorunu seçim randevunuzu alabilirsiniz.

Randevu almak için aşağıdaki RANDEVU AL KISMINA tıklayın

HASTANE RANDEVU MHRS TIKLAYIN

MHRS randevu al kısmına tıkladığınızda önünüze aşağıdaki gibi bir panel açılacak. MHRS randevu için TC numarınızı ve parolanızı girin.

MHRS randevu al.png


Mobil Cihaz Kullanarak;

MHRS Mobil uygulaması IOS, Android, Windows ve Blackberry işletim sistemine sahip mobil cihazların uygulama marketlerinden indirilerek kullanılır.Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ne ilk kez giriş yapılırken her vatandaş için ayrı bir hesap açılır.Bunun için ilgili yönlendirme adımları takip edilir.Hesap açıldıktan sonra T.C. kimlik numarası ve belirlenen şifre ile giriş yapılır.İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır.

Hastane İçi Randevu Alımı;

Hastanelerde görevlendirilen personel yardımı ile kontrol ve konsültasyon randevuları yanında muayene randevusu da alınabilir.