BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hasan Topçu'dan, Yılmaz'a ziyaret

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Topçu, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Abone ol

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu ve yönetim kurulu üyeleri, yeni İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz’ı Fomara Emniyet Müdürlüğü’ndeki makamında ziyaret etti.

Yılmaz’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Oda yönetimi, polis teşkilatına her zaman destek olmaya hazır olduklarını söylediler. Başkan Hasan Topçu, yeni İl Emniyet Müdürü Yılmaz’a, odanın yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hasan Topçu, şoför esnafının bilinçlendirilmesi ve kentin trafik sorununa çözüm bulmak adına, her zaman göreve hazır olduklarını söyledi. Çalışmaları arasında, şoför eğitimlerinin ilk sırada yer aldığını dile getiren Topçu, “Şoför esnafımızın eğitimleri ve vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu yolculuk yapmaları bizim öncelikli görevimiz. Bu yönde yaptığımız çalışmalar aralıksız devam ediyor” dedi.

YILMAZ: ŞOFÖR ESNAFIYLA ORTAK PROJELERİMİZ OLACAK

İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz da, sosyal projelerle birlikte yasaları uygulamanın çok önemli olduğunun altını çizdi. Kurumlar arasında işbirliği mekanizmaları kurmanın önemine de değinen Yılmaz, “Sonuçta biz, birbirimizin rakibi değil, ortağıyız. Hepimiz bu kent için hizmet veriyoruz. Esnaf, polisle, poliste, esnafla işbirliği içerisinde olmalı. Şoför esnafımızın bilinçlendirilmesi adına ortak projelerimiz olacaktır” şeklinde konuştu.

Ziyarete Başkan Topçu’nun yanı sıra, Başkan Vekili Turgay Kıvılcım, Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Sönmez ve Oda Genel Sekreteri Dilaver Çevik katıldı.