BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  SPOR

Hasan Şaşta kasık fıtığı çıktı

Galatasaray, yarın Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Abone ol

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de yarın Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenör Ahmet Akcan yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, dar alanda taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldığı ve Hakan Şükür, Ayhan Akman, Servet Çetin ile Mehmet Topal'ın bu çalışmanın tümüne takımla birlikte katıldığı bildirildi.
Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, hafta başından bu yana kasık ağrısı yakınması olan ve Gençlerbirliği ile yapılan kupa maçı dolayısıyla tetkikleri ertelen Hasan Şaş'a, Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu tarafından yapılan muayene sonucunda kasık fıtığı tanısı konduğu kaydedildi.

Açıklamada, ağrılarına karşın Hasan'ın, oynama isteği içinde olduğu belirtilerek, “Hasan, bir süre destek tedavisi uygulanarak sağlık ekibimiz tarafından izlenecek” denildi.

Servet Çetin'in sağ ayak bileğindeki, Ayhan Akman'ın ise kasık bölgesindeki ağrıları nedeniyle antrenmandan sonra tedavi edildikleri ifade edildi.

Bu arada tedavisi süren Song'un, sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı belirtildi.

Galatasaray, antrenmandan sonra tesislerde kampa girdi.