BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  MEDYA

Hasan Pulur'un vasiyeti! Cenazesi ordan geçirildi

Hasan Pulur'un cenazesi bugün toprağa verildi. Cenaze törenine Aydın Doğan ile birlikte Mesut Yılmaz'da katıldı. Hasan Pulur'un vasiyeti de cenazesi camiye götürülürken yerine getirildi.

Abone ol

Pazar günü yaşamını yitiren duayen gazeteci Hasan Pulur bugün toprağa verildi. Hasan Pulur'un cenazesi vasiyeti üzerine yatılı okuduğu Kabataş Lisesi'nin önünden geçirildi.

Gazeteci Hasan Pulur'un cenazesi, Aşiyan Mezarlığı'ndaki gasilhaneden alınarak, helallik alınmak üzere Ulus'taki evinin önüne getirildi.
Hasan Pulur'un evinin önündeki helallik alma sırasında Oğlu Tevfik Bülent Pulur, gelini Cemile Pulur, torunları Lal Pulur, Su Pulur ile torunu Cem Pulur, yakın akrabaları ve komşuları hazır bulundu.

HASAN PULUR'UN VASİYETİ

Hasan Pulur için evinin önünde helallik alınıp, dua edildi. Hasan Pulur'un cenazesi vasiyeti üzerine yatılı okuduğu Kabataş Lisesi'nin önünden geçirildi. Daha sonra Milliyet Gazetesi'ne götürüldü.

Duayen Gazeteci Hasan Pulur uzun yıllar köşe yazarı olarak hizmet ettiği Milliyet gazetesinden çiçeklerle uğurlandı. Pulur için düzenlenen törene Erdoğan Demirören ve Fikret Bila başta olmak üzere gazete yöneticilere ile çalışanlar katıldı. CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan da törendeydi.

AYDIN DOĞAN'DAN TAZİYE ZİYARETİ

Hasan Pulur'un eski patronu Aydın Doğan da Milliyet Gazetesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyareti Hürriyet gazetesinden çok sayıda isim de katıldı.

HASAN PULUR'A HEP 'HOCA' DERDİM

Hasan Pulur'a hep 'hoca'diye hitap ettiğini söyleyen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, "Allah nur içinde yatırsın. Anlatırsak sayfalar tutar ama çok değerli bir ustayı kaybettik diyorum ben. Bab-ı Ali yine bir yıldızını kaybetti. Yeri kolay kolay doldurulmayacak bir yıldızı kaybetti" diye konuştu.

"HUYSUZ İHTİYAR' DERDİM"

Pulur'a 'huysuz ihtiyar' diye takıldığını söyleyen Doğan, “5 ay evveline kadar her ay telefonla konuşurduk. Bazen bana sitem ederdi. 'Bizi bırakıp gittin' diye. Ben de 'bırakmadım'. 'Bak hep seni arıyorum' derdim. Böyle aramızda dostça konuşmalar olurdu. Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin' dedi.

HASAN PULUR CENAZE NAMAZI

Ünlü gazetesi Hasan Pulur'un cenaze namazı Levent Afet Yolal Camiinde öğle namazını takiben kılındı. Burada cenaze namazında medya dünyasından çok sayıda ünlü isim yer aldı. Hasan Pulur namazın ardından son istirahatgahına defnedildi.