BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.489,97
HABER /  MEDYA

Hasan Cemal'in FG plakalı aracı çılgın iddia

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü köşe yazısında Hasan Cemal'e FG plakalı aracının olup olmadığını sordu.

Abone ol

15 Temmuz darbe gecesinde, Akıncı üssünde yakalanan Hakan Çiçek’in, kemalist çizgide gözüken bir kolejin sahibi olduğu ve FETÖ’nün adamı olduğu ortaya çıktı.

İşte bu bağlantıya köşesinde değinen Ali Karahasanoğlu “Sözkonusu olan FETÖ ise, ‘buluttan nem kapmamız gerekir’miş!” diye yazdı.

KEMALİST OKULUN SAHİBİ FETÖ'CÜ OLURSA

Hakan Çiçek örneğini verdikten sonra yazar, buluttan nem kapma ilkesinden yola çıktığını söyleyerek, gazeteci-yazar Hasan Cemal'i gündeme getirdi.

MASUM BİR TESADÜF MÜ?

(...)FETÖ’cülerin, subliminal mesaj amacıyla, plakalarını özellikle FG harflerinden seçtikleri iddia edilmişti. Hatta buna karşı İçişleri Bakanlığı, bu harflerden oluşan plakalar için bazı engelleyici kararlar almıştı..

Şimdi okuyucumuzun sorusunu, Hasan Cemal’e yöneltelim:

“FG plakalı aracınız oldu mu? Kimden, nasıl satın aldınız? Bedelini tam ödediniz mi?

Birileri “Buluttan nem kapmışsın” diyebilir.. Birileri, “Ne yani, FG plakalı aracın, hayatı boyunca sol çizgide olan Hasan Cemal’e satışını FETÖ’cüler mi organize etmişler? Amma uçuk iddia!” diyebilir..

“Evinizin çöpleri arasına, görünür şekilde boş içki şişesi koyun ki, sizi kemalist sansınlar” talimatı veren, her şeyin ince ince planını yapan bir yapıdan bahsettiğimizi hatırlarsanız.

Hasan Cemal’in; Ekrem Dumanlı’ya/FETÖ yayın organlarına sahip çıkmasına, “basın özgürlüğü”nün gereği bir destek olarak görmemek gerektiği gibi.. Hasan Cemal’in FG plakalı aracına da, masum bir tesadüf gözüyle bakmamamız gerekir!