BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  POLİTİKA

HAS Parti'de Bekaroğlu sürprizi!

HAS Parti'de AK Parti'ye katılım tartışılırken, istifa eden Mehmet Bekaroğlu toplantıya katıldı.

Abone ol
HAS Parti eski İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, sürpriz bir şekilde HAS Parti Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere parti genel merkezine geldi. Bekaroğlu, GİK Toplantısı'na gelişini, 'Partinin kapatılmaması için oy kullanmaya geldim' sözleriyle değerlendirdi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un il başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından HAS Parti Genel İdare Kurulu toplandı. Toplantıya, açıklamalarıyla gündem oluşturan HAS Parti eski İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu da katıldı.

Öğlen saatlerinde gerçekleşen İl Başkanları Toplantısı'nın ardından İl Başkanları, topladıkları imzalarla Numan Kurtulmuş'un AK Parti'yle bütünleşme sürecini yürütmesi için kendisine tam destek verdiklerini açıklamışlardı.

Genel İdare Kurulu'nda AK Parti ile bütünleşme süreci detaylı bir şekilde masaya yatırılacak ve buradan da Numan Kurtulmuş'un bütünleşme süreciyle ilgili nasıl bir adım atması gerektiği konusunda parti tabanından bir karar çıkmış olacak.

BEKAROĞLU: "OY KULLANMAYA GELDİM"

HAS Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanan Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katılan Mehmet Bekaroğlu, Genel Merkeze gelişinde gazetecilere tek cümlelik açıklama yaptı. Bekaroğlu, Genel İdare Kurulu'na gelişi için, "Parti'nin kapatılmaması için oy kullanmaya geldim" şeklinde açıklamada bulundu. 

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bekaroğlu, "Son tren kalkıyor, herkes trene binme telaşında" dedi. Gazetecilerin, kendisi dışında kaç kişinin bütünleşmeye karşı çıktığı sorusuna, "Ben hesap falan yapmadım. Ayrıca bu çoğunluk azınlık meselesi değil. Sormadım ‘kaç kişi var’ diye" yanıtını verdi.