BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,56
ALTIN 2.492,83

Harun Kolçak'ın ölümünde acı detay! Babası açıkladı

Harun Kolçak'ın ölümünde acı detay! Babası açıkladı

Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak oğlunun ölümünün ardından son görüşmesini anlattı.

Harun Kolçak'ın ölümünde acı detay! Babası açıkladı

Türk müziğinin sevilen sanatçısı Harun Kolçak dün akşam tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören Harun Kolçak 62 yaşında hayata gözlerini yumdu. Harun Kolçak'ın babası Eşref Kolçak acı kaybının ardından 'Yavrum çok erken gitti. Allah’ın takdiri ne desem ki…' diye konuştu. Kolçak, Harun Kolçak'ın cenazesinin Gemlik'te annesinin yanında toprağa verileceğini söyledi.

Harun Kolçak'ın ölümünde acı detay! Babası açıkladı

Acılı baba Eşref Kolçak oğlu ile son görüşmesini anlattı. Oğlunun cenazesinin daha önce kendi mezarını da yaptırdığı Gemlik İlçe Mezarlığı'nda 7 yıl önce kaybettiği eşi Özcan Kolçak’ın mezarının üzerine gömüleceğini ifade eden Kolçak, "Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Eşimin mezarının üzerine defnedilecek. Televizyonlar iki saatten fazladır yayın yapıyor. Sanat arkadaşları konuşuyorlar. Mukadderat, bunu değiştiremezseniz. Ne yaparsanız yapın, alnınıza ne yazılmışsa onu yaşarsınız. Ben hala söylediğim zaman kendim de şaşırıyorum. 7 yıl oldu eşimi kaybedeli.

Harun Kolçak'ın ölümünde acı detay! Babası açıkladı

Diyorum ki 7 yıl nasıl geçti. İnsan bir yaştan sonra hiçbir şeyin farkına varmıyor. İnşallah herhangi bir aksilik çıkmaz da burada ikinci namazına yetiştirirler. Beyoğlu Belediye Başkanı telefon etti. Muhakkak öğle namazını Teşvikiye Camii’nde kıldıralım, ondan sonra yola çıkın. Bütün vasıtaları ayarlamış. Buraya gelecekler. İnşallah ikindi namazını da burada kıldırıp, orada defnedeceğiz. Sağlık sorunlarım sebebiyle İstanbul'daki törene katılamayacağım” dedi.

Harun Kolçak'ın ölümünde acı detay! Babası açıkladı

'Kasıtlı olarak ilaçlarını almamıştı, yemin ettirdim' Oğlu Harun Kolçak ile Ramazan’dan önce Yalova’da verdiği konserde beraber olduklarını ifade eden Eşref Kolçak, “O konserini izledim. Bir de 15 Temmuz’da doğum günüydü. Telefon ile konuştuk, ‘Baba doktor yanımda, onunla konuş’ dedi. Ben iyi dileklerimi ilettim. Doktor bana iyi olduğunu söyledi ama doktorunun konuşması bile beni tatmin etmedi. 2-3 gün sonra da tekrar hastaneye kaldırıldı. Daha sonra hastanedeyken doktoruyla görüştüm, ‘Verdiğimiz ilaçların hiçbirini almamış’ dedi. Kasıtlı olarak almamış. Annesinin üzerine yemin ettirdim, ‘İlaçlarını al’ dedim, ‘Tamam baba, yemin ederim alacağım’ dedi ama yine almamış.