BIST 9.539
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,21
POLİTİKA

Hariri'ye canlı yayında 'talimat' geldi! Ortalık karıştı...

Suudi Arabistan zoruyla istifa eden Lübnan Başbakanı Hariri, konuk olduğu televizyon yayınında ülkesine geri döneceğini açıklarken ilginç bir an yaşandı. Hariri'nin kendisine talimat veren kişiye baktığı kameralara net bir biçimde yansıdı.

Suudi Arabistan'da kameralar karşısına geçen Lübnan eski Başbakanı Saad Hariri dün akşam önemli açıklamalarda bulunarak kısa süre içerisinde ülkesine geri döneceğini ancak hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtti.

Gerçekleştirilen canlı yayın esnasında ise henüz kimliği bilinmeyen bir şahsın Saad Hariri'ye bir not gösterdiği ve sonrasında Hariri'nin el hareketiyle şahsa git işareti yaptığı görüntülendi.

Arap sosyal medyasında ortaya çıkarılan görüntü Hariri'nin baskı altında olduğu ve talimatlarla konuştuğu iddialarını tekrar gündeme getirdi.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Hariri'nin Suudi Arabistan'da zorla tutulduğunu ve açıklamalarının gerçeği yansıtmayacağını belirtmiş ve dün akşam saatlerinde yayınlanan röportajı Lübnan kanallarında yayınlatmamıştı.

Sitene Ekle
Etiketler