BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
HABER /  DÜNYA

Hariri ile ilgili flaş açıklama! 48 saat içinde...

Suudi Arabistan'da zorla tutulduğu ve istifa ettirildiği iddia edilen Lübnan Başbakanı Hariri'nin geleceğiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Hariri 48 saat içinde Riyad'dan ayrılacak... İşte o son dakika açıklaması...

Abone ol

Suudi Arabistan'da zorla tutulduğu ve istifa ettirildiği iddia edilen Lübnan Başbakanı Saad Hariri'nin geleceğiyle ilgili son dakika açıklama geldi. 

Hariri'ye çok yakın bir kaynak, Lübnan Başbakanı'nın Riyad'dan 48 saat içinde Paris'e geçeceğini ve oradan da Beyrut'a geçerek resmen istifa edeceğini söyledi. 

Hariri'nin ilk etapta Lübnan'a gitmek yerine Fransa ziyaretine çıkması kafa karıştırdı. Reuters haber ajansı, Fransa'nın Hariri'yi Paris'e davet ettiğini, Hariri'nin ise daveti kabul ettiğini duyurdu.

RİYAD'DA ZORLA TUTULUYOR İDDİASI

Hariri, Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaret sırasında sürpriz şekilde Lübnan başbakanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamış ve bir süre ortalıktan kaybolmuştu.

Lübnan, Hariri'nin gözaltına alındığını ve zorla istifa ettirildiğini öne sürmüş ve derhal serbest bırakılması için çağrı üstüne çağrı yapmıştı...

Arabistan'da zorla mı tutuluyor? Hariri'den yeni açıklama

Lübnan'dan Hariri'yle ilgili şok açıklama! Başbakan gözaltıda mı?