BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.436,42

Hareketli ve verimli bir gündeyiz

Sosyal faaliyetler içerisinde daha fazla yer alabileceğimiz bir gündeyiz. Aktiviteler bize büyük keyif verse de harcamalarımızda da artışlara sebep olabilir.

Bugün 17 Aralık Pazartesi... Ay günündeyiz...

Koç burcunda ilerleyen Ay meraklı ve sabırsız enerjiler veriyor. Yeni konular, farklı deneyimlere daha hevesle yaklaşabiliriz. Günlük işlerimizi yaparken acele ve dikkatsiz tavırlar, küçük kazalara neden olabilir, dikkat etmeliyiz.

Sosyal faaliyetler içerisinde daha fazla yer alabileceğimiz bir gündeyiz. Aktiviteler bize büyük keyif verse de harcamalarımızda da artışlara sebep olabilir. Bütçemizi göz önünde tutmaya özen göstermeliyiz.

Bugün Balık burcunda ilerleyen Mars ve Oğlak burcundaki Plüton arasında oluşacak ahenkli görünüm enerjimizi kararlı ve hırslı bir şekilde kullanmamıza imkan verebilir. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımız odaklandığımız alanlarda derinleşmemizi sağlayabilir.

Akşam saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile dik açı yapacak. Bu saatlerde duygusal baskılar hissedebiliriz. Sabırsız, hırslı ve takıntılı duygu ve düşüncelerimizi dengelemeye çalışmalıyız.