BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.420,67

Hareketli ve karışık bir gün

Yazılı ve sözlü her türlü iletişimde kendimizi ifade ederken daha özenli ve temkinli olmalıyız. Bazı yanlış anlamalar ve karışıklıklar yaşanabilir.

Bugün 31 Aralık Pazar... Güneş günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor.

Bir çok konuyla ilgilenirken, belli bir şeye odaklanmada zorlanabiliriz. Sabah erken saatlerde Ay Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Bu saatlerde kararsız ve dalgın olabileceğimiz için iletişimde ve seyahatlerde daha dikkatli hareket etmeliyiz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Yay burcundaki Merkür ile karşıt açı yapacak. Farklı kültürler, gezi ve seyahatlere ilgimiz artarken yaptığımız planların küçük detaylarına daha fazla özen göstermeli, temkinli hareket etmeliyiz. Yeni kişilerle tanışırken, yakın çevremizdeki kişilerle de ilişkilerimiz güçlenebilir. Ancak yazılı ve sözlü her türlü iletişimde kendimizi ifade ederken daha özenli ve temkinli olmalıyız. Bazı yanlış anlamalar ve karışıklıklar yaşanabilir. Günlük yaşamda alışverişlerde, trafikte oluşacak aşırı yoğunluk gecikmelere ve kısıtlamalara yol açabilir. Planlarımızda daha esnek ve toleranslı olmalıyız.

Gece saatlerinde Ay ise, Koç burcundaki Uranüs ile uyumlu görünüm yapacak. Enerji ve coşkumuzun artacağı bu saatlerde bizi heyecanlandıracak sürpriz ve ilginç gelişmeler de bekleyebiliriz…

Mutlu Yıllar…