BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Happy Elegant Hotel

“Akdeniz bölgesinin Avrupa standartlarında en iyi spor kompleksini Alanya/Mahmutlara yapmak için söz veriyorum Alper Bey diyen Alanya Mahmutlar Otelciler Birliği Başkanı ve Happy Elegant Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Er’in otelcilikteki serüvenini

Merhabalar,

"Akdeniz bölgesinin Avrupa standartlarında en iyi spor kompleksini Alanya/Mahmutlara yapmak için söz veriyorum" Alper Bey diyen Alanya Mahmutlar Otelciler Birliği Başkanı ve Happy Elegant Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Er’in otelcilikteki serüvenini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Mahmutlar’da Otelciliğin Gelişmesi İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz;

Çünkü Bizim Denizimiz Lebiderya

İspanya ve Amerika da açık deniz var birde Mahmutlar’da

Almanya’da yaşadığım dönemlerde 1976-77 yıllarında Alanya’nın Almanya’da apayrı bir ismi vardı. Bende açıkçası çok gurur duyuyordum. Farklı işletmelerim oldu. “Erler Film Sundu” diyerek Almanya-Türkiye arasında film sektörüyle gündeme gelirken yurtdışında yaptığım birçok seyahat sonucunda 1981 yılında otelimizin arsasını aldım ve bu arsayı alırken de gözü kapalı almadım. 1989 yılında inşaata başladım. 1991 den 2004’e kadar da yaz-kış açık bir otel olarak 3 yıldızlı, 104 odalı tesisimizi her yıl bir yenilikle 320 odalı, 5 yıldızlı bir tesis yaptık. Dışa açılmak yerine kendi içimizde büyümeyi hedef aldık. Mahmutlar'da değişimin otelcilikteki yüzü olduk.

İşimizi gerçekten çok severek tatilci ailelerin tercihi olmak için, aile işletmesi ve daimi personel, daimi misafir ilkesiyle her geçen sene çaba sarf ederek kendimizi yenileyen bir tesis anlayışıyla yapıyoruz. Özellikle 2011 yaz sezonunda yüksek sezonda %60’a varan bir oranla bizi tercih eden Türk misafirlerimize sizin aracılığınızla çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Türk misafirlerimizin otelimize geldiğinde ödediği fiyatın fazlasını alması için büyük bir hassasiyet gösteriyoruz.

Gazipaşa Havalimanı Aktif Hale Gelmeli

Mahmutlar başta olmak üzere tüm bölgeyi olumlu yönde etkileyecek bu açılışla otelcilerin yüzü gülecektir. Mahmutlar’da 12 ay bu oteli işletmenin çözümünü arıyorum. Personelimi çalıştırmak ve sürdürülebilir bir istikrar yakalamak istiyorum. Mahmutlar Bölgesinin geçmiş dönemlerde yapılan yanlış algılanmalardan dolayı gelişim süreci sıkıntılı olmuştur ama her defasında otelci meslektaşlarımıza telkin ettiğim konu şudur ki hayalinizi kırmayın, denizimiz açık denizdir, çok çalışalım ve kalite standartlarımızı arttıralım.

Happy Elegant Otelin Vefakar İsmi

Ön Büro müdürü Mustafa Çakmak 7 yıl önce stajyer belboy olarak otelcilikle tanıştığı bu otelde Gaziosmanpaşa Üniveristesi Zile Turizm İşletmeciliğini bitirdikten sonra tek sermayem çalışmak ve Hizmet etmek diyerek sebat etti. Bugün otelinin güçlü isimlerinden biri olmayı başardı. Çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.

15 yıllık emektar kat şefi, mutfak ekibi, 12 yıldır Eğlencenin vazgeçilmez ismi Fikret Sarıyel, Hatay Mutfağının güçlü ismi Mutfak Şefi Hasan Kuşan ve tüm personel bir aile bütünlüğüyle daimi misafir tercihi için Happy Elegant Hotel’i sahiplenmişler.

Tatilstil Öneriyor

Yüksek ücretlerle tatil yapamam, fiyatı uygun olsun ama tatilimde berbat olmasın diyorsanız çekinmeden bu oteli tercih edebilirsiniz. Sektörün yeni ismi 'un genç ve dinamik ama sektörde tecrübeli ismi Murat Bayındır iç pazarda doğru tanımlandığı sürece doğru fiyatlarla doğru hizmet alınacak Mahmutlar bölgesinin lokomotif oteli olan bu oteli öneriyor.

Herkes İçin Tatil

Happy Elegant Hotel için 1-10 Haziran ve 11-17 Haziran arasında çok özel fiyat ve indirimler, kaçırılmayacak tatil fırsatları  da.

“Herkes İçin Tatil” sloganıyla alışılmadık fiyat, kampanya ve sürprizler da tatilciler için devam edecek.

Farklı oteller, turizm dünyasının liderleri ve daha birçok ayrıntıyı paylaşmak üzere

Tatil Tadında Kalın