BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  MAGAZİN

Justin Bieber'ın kodes görüntüleri

Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın hapishanedeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri büyük alay konusu oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Justin Bieber uyuşturucu alarak araç kullanmaktan hapse atılmış ve güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri alay konusu oldu.

19 yaşındaki genç şarkıcı Justin Bieber uyuşturucu alıp süper lüks araçlar kiralayarak Miami sahilinde drag yarışı yaparken polis tarafından durdurulmuştu. Ünlü şarkıcıya yapılan testlerde uyuşturucu bulgusuna rastlanında ABD polis teşkilatı tarafından mahkemeye çıkarılmak üzere tutuklandı. 

1.20140227155330.jpg

Mahkemeye çıkarılmak üzere tutuklu olarak yargılanacak Justin Bieber Miami-Dade County Hapishanesine sevk edilmişti. Ünlü şarkıcının hapishane içerisindeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

2.20140227155445.jpg

Aylar sonra hapishanedeki görüntüleri bir şekilde basının eline sızınca ünlü şarkıcı büyük alay konusu oldu. Uyuşturucu alarak araç kullanma suçundan hapse atılan Justin Bieber polis görevlisi tarafından arandıktan sonra kodese atıldı.

3.20140227155612.jpg

Polis memurları tarafından kodese atılan ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın kodeste kaldığı süre içerisinde güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri magazin basınında alay konusu oldu. Kaldığı kodeste kendisini yere atan ünlü şarkıcı Justin Bieber uzun süre şınav çekmesi büyük alay konusu oldu. Magazin basını tarafından alaycı bir şekilde eleştirilen Justin Bieber'ın uyuşturucu etkisiyle ne yapacağını bilemediği şeklinde yorumlar yapılırken en ağarı ünlü şarkıcın çok fazla hapishane filmi izlediği yönündeki eleştiri oldu.

İşte Justin Bieber'ın kodesteki görüntüleri: