BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
HABER /  MAGAZİN

Fotoğraftaki ünlüyü tanıyabildiniz mi?

Ünlü şarkıcının küçüklüğünde oynadığı reklam filmini yayınlaması görenleri şaşkına çevirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Amerika'nın en sansasyonel ve en çok konuşulan pop şarkıcılarından Miley Cyrus'un daha ilk kez meşhur olduğu hali görenleri şok etti.

Hannah Montana karakteri ile tanınıp daha sonra radikal bir tarz değişikliği ile birlikte özel hayatındada radikal değişikliklere gidip tüm dünyada eleştiri oklarının hedefi olan pop şarkıcısı Miley Cyrus geçtiğimiz gün eski günleri yad etti.Ünlü şarkıcı kişisel instagram hesabından paylaştığı çocukken yer aldığı bir reklam filminin görüntülerini paylaşması hayranlarını şoke etti.

1.20140213095128.jpg

Amerika'nın en çirkin ve en itici pop şarkıcısı olarak ün yapan Miley Cyrus'un çocukken Banquet Homestyle Bakes adlı markanın reklamında oynadığı hali görenleri şaşkına çevirdi. İnstagram hesabından paylaştığı videosunun altına 'Bakın ne buldum...' yazan Miley Cyrus takipçilerini ve izleyenleri şaşırtı. 

4.20140213095346.jpg

Paylaştığı videonun altına gelen yorumlara cevap veren Miley Cyrus 'Ben aslında bu değilim. İşte bu yüzden oyunculuğu sevmiyorum çünkü başka birisi gibi davranmaktan hoşlanmıyorum.' diyerek yaptığı samimi açıklama ile belkide yaşadığı köklü değişimin nedenini itiraf etti. 

İşte Miley Cyrus'un olay yaratan eski reklamı: