BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67
HABER /  MEDYA

Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanı Ferit'ten sürpriz karar!

Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanı Ferit, İlkgün için şehir hayatından tamamen vaz geçip hanım köylü olacak mı? Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanı ve dizinin yeni bölüm fragmanı internethaber.com'da bulabilirsiniz.

Abone ol

Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanı Star Tv'de ekrana geldi. Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Hanım Köylü dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı ve dizinin detayları haberimizde...

HANIM KÖYLÜ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanında Bengisu Ferit'in peşini bırakmamakta kararlı gibi gözüküyor. Bengisu'nun köyden ayrılıp ayrılmayacağının kesinleşeceği yeni bölümde, Ferit Bengisu'ya karşı olan sınırlarını korumayı sürdürüyor. 

Hanım Köylü 7. yeni bölüm fragmanında Ferit, İlkgün'ün hislerinden emin olması için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Öyle ki İlkgün için şehir hayatından kopup köyde yaşamayı dahi göze almış durumda. Duyanların büyük şaşkınlık yaşadığı haber İlkgün'ün Ferit'e olan katı davranışlarını etkileyecek mi? 

Hanım Köylü 7. yeni bölümünde tüm bunlar yaşanırken, Bengisu Ferit'i elde etmek için nasıl bir plan hazırlayacak dersiniz? Tüm bu sorular cevabını Hanım Köylü dizisinin 4 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde bulacak.

Hanım Köylü 7. bölüm fragmanı: