BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Hanım Büşra Erdal yakalandı çirkin tweetleri hafızalarda!

Darbe girişiminin ardından haklarında yakalama kararı çıkarılan 42 gazeteci arasında bulunan Hanım Büşra Erdal, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde gözaltına alındı. 

Abone ol

İSTANBUL Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Başsavcıvekili İsmail Uçar’ın talebi üzerine İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, FETÖ/PDY darbe girişimi kapsamında 42 gazeteci hakkında yakalama kararı verdi.

Bu gazeteciler arasında bulunan ve bir dönem Zaman Gazetesi'nde adliye muhabirliği yapan Hanım Büşra Erdal, Manisa’nın Sarıgöl İlçesi'nde dün gece polis tarafından gözaltına alındı.

Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ndeki ailesinin yanına ziyarete geldiği öğrenilen Hanım Büşra Erdal’ın işlemlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’a gönderileceği belirtildi.

hanım büşra erdal kimdir darbe girişimi gözaltına alınan gazeteciler

BALYOZ DAVASI SIRASINDA ÖYLE ÇİRKİN TWEETLER ATMIŞTI Kİ...

Balyoz davası sırasında muhabirlik yapan Hanım Büşra Erdal'ın çirkin tweetleri uzun süre konuşulmuştu. 

28 Mayıs 2012'de attığı bir tweette "Twitterda promosyon zamanı! Her 500. takipçime bir günlük Silivri'de konaklama, mahkemeyi gezme, duruşma izleme, sabah kahvaltı, öğle yemeği (;" diyerek haksız yargılamalarla dalga geçmişti. 

Hanım Büşra Erdal 5 Mayıs 2012'de attığı bir diğer tweetinde ise yargılanan askerlerin eşleriyle dalga geçmişti. Erdal, "Balyoz kadınları hep sarışın ya, kim kimin eşi karıştırıyorduk. Eşlerinin resmi basılı olan t-shirt giymişler. İşimiz kolaylaştı" diye yazmıştı.