BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.297,55
HABER /  GÜNCEL

Hangimiz Sevmedik 12. bölüm fragmanı olay sahneler

Hangimiz Sevmedik 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik son bölüme Adile'nin rahatsızlığı damga vurdu. Dizinin yeni bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Hangimiz Sevmedik 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Hangimiz Sevmedik 12.Bölüm fragmanı ile 31 Ekim 2016 Pazartesi günü Trt 1 ekranlarında yeni bölümü ile devam edecek. Hangimiz Sevmedik son bölüm detayları haberimizde...

HANGİMİZ SEVMEDİK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜM ÖZETİ

Hangimiz Sevmedik'in son bölümünde şunlar yaşandı: Tarık’ın İzmir’e gitmesine Adile’nin yorgun kalbi dayanamaz ve fenalaşır. Mahalleli onu hastaneye kaldırır. Tarık’ın bindiği otobüste sürpriz bir yolcu daha vardır. Tarık’la konuşur ve İzmir’e gitmemesi için ikna eder.

Tarık soluğu hemen karısının yanında alır. Tarık ve Itır mahalleye geldiklerinde hiç kimse yoktur. Feridun’dan Adile’nin fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını öğrenirler.

Diğer yandan çok ünlü bir kahve markası Şener’in mavi kahvesine talip olur. Ancak mavi kahvenin hiç hesaba katılmamış bir özelliği vardır.

HANGİMİZ SEVMEDİK KONUSU

Hangimiz Sevmedik yapımcılığını BSK Yapım (Çağrı Bingüller, Başak Bingüller)'ın, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun'nun üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker'in yer aldığı, 15 Temmuz 2016 tarihinde TRT1 kanalında yayınlanmaya başlayan komedi, dram türündeki televizyon dizisidir.

İsmini Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu “Hangimiz Sevmedik” adlı eserden alan dizi; hikayeleri ve karakterleriyle Yeşilçam’a göndermeler yaparak nostaljik mahalle yaşamını; komşuluk, aile, dostluk gibi kavramları, aile ilişkilerini ve aşk hikâyelerini konu almaktadır.

HANGİMİZ SEVMEDİK OYUNCULARI

Selen Soyder - Itır Yeşil
Can Yaman - Tarık Çam
Cengiz Bozkurt - Şener Yeşil
Altan Erkekli - Münir Yeşil
Gül Onat - Adile Çam
Bülent Şakrak - İlyas Çiçek
Mehtap Bayri - Ayşen Akça
Deniz Oral - İhsan Durulmaz
Veysel Diker - Şevket Özler
Şerif Erol - Hulusi Gültekin
Selma Kutluğ - Mürüvvet Erol
Tuba Erdem - Şükriye Durulmaz
Pelin Ermiş - Emel
Erdem Baş - Metin Durulmaz
Berfu Öngören - Perran Özler
Barış Başar - Zeki Durulmaz
Onur Sermik - Halit Güney
Funda Bostanlık - Sevda Çam
Bağış Angigün - Ahmet Demir
Batuhan Uçar - Tuncay Yeşil
Doğa Konakoğlu - Feridun Demir
Ersin Arıcı - Sami
Efe Erkekli - (Konuk Oyuncu) Genç Münir
Nergis Taşyürek - (Konuk Oyuncu) Genç Adile